Б'ють рекорди: кілька сотень хмельничан прийшли на безкоштовний мультик на стадіоні

Б'ють рекорди: кілька сотень хмельничан прийшли на безкоштовний мультик на стадіоні

З ковдрами, карематами, термосами і, звісно, ж смачненьким… Хмельничани зібрались разом на стадіоні ХНУ, аби подивитись мультик «Секрети домашніх тварин». Ні комарі, ні прохолодний вечір не став на заваді – тепло було усім. 

Показувати кіно просто небо поступово стає доброю традицією. Регулярно фільми на свіжому повітрі демонструють у Дендропарку. Хмельничанам вже встигли полюбитись такі заходи. Тому й не пропустили черговий показ. Цього разу запросила усіх студентська рада Хмельницького національного університету. Вирішили об’єднати присутніх ненав’язливим і веселим мультиком. Очікували побачити першокурсників, однак на показ завітало кілька сотень хмельничан.
 
Зручні місця займали заздалегідь. Аби не гаяти час, робили селфі
 
Приходили великими сім'ями, й брали дітей. Футбольного поля ледь вистачило, аби на ньому розмістились усі бажаючі. Аби було краще видно, дехто зайняв місця зверху - поза стадіоном. 
Організатори затримали показ мультика - чекали, поки стемніє
Глядачі почали збиратися ще за півгодини до початку трансляції. Хлопці й дівчата несли із собою покривала і каремати. А щоб не замерзнути, прихопили термоси. Вистачало на стадіоні й малечі. Ті об'їдались ще до початку мультфільму. 
Перед показом метушаться організатори.
- Хочемо бачити тут якнайбільше людей. Попередній досвід - було близько 400 людей. Тоді показуваль фільм "Незламна". Мультик демонструємо вперше. В майбутньому дуже сподіваємось, що вдасться проводити подібні заходи і збирати ще більше охочих. Можливо наступного разу показ проведемо навесні, аби поки не заважати навчальному процесу, - говорить "ВСІМ" голова студентської ради ХНУ Анастасія Козак.
Найбільше на мультику було дітей і студентів
Дідусі поприводили внучат

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анна

    а я не знала((..очень хотелось бы прийти с детками
  • Olga GRS

    Так, дуже дякую. Ходила наша сім'я, 4 чоловіки.
  • Іван Сила

    гарний був захід. Так душевно

    Студентська Рада ХНУ reply Іван Сила

    Щиро дякуємо!

    Подібні відгуки мотивують робити такі заходи, і не тільки, й надалі

    Не дуже сильний Іван reply Іван Сила

    Сильно сказав сильний Іван)
  • Ivanov Alex

    І показали мультик на мові окупанта, ідіоти!

    dthrthtr reply Ivanov Alex

    Якого ще окупанта? З якого дуба він впав?

    Невже у нас в країні оголошено військовий стан?

    Студентська Рада ХНУ reply Ivanov Alex

    Так, перепрошуємо!..

    Якісного варіанту в українській озвучці (не для он-лайн перегляду, а щоб завантажити) на той момент ще у мережі не було

    Владимир reply Студентська Рада ХНУ

    Прикольно, то ви його скачали?

    Іван Сила reply Студентська Рада ХНУ

    з роликами гарно придумали. Молодці)

    Студентська Рада ХНУ reply Іван Сила

    Дякуємо!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up