Під міською радою… тренується «Поділля». Влада в шоці

Під міською радою…  тренується «Поділля». Влада в шоці

Футболісти проводять звичне тренування у незвичному місці. Так «Поділля» хоче показати владі і місту те, що команді немає де тренуватися і проводити матчі. Футболісти влаштували гру під стінами ради в день, коли там засідають депутати. 

Гравці вже професійного «Поділля» у спортивній формі з м’ячами тренуються перед входом до мерії. Таке незвичне для такого заняття місце обрали не просто так.

 - Домашній матч ми провели на виїзді. Тренуватися нам немає де. Тільки почали відновлювати професійний футбол в Хмельницькому, так відразу почали реконструкцію стадіонів. Це жах, - говорить виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Балицький. – Деякі діячі хочуть результату вже і зараз. Але вони ж не бачать того жаху, який твориться. І не розуміють, що у нас молода команда. Повірте, що наступного року у нас буде потужна команда, яка громитиме усіх.

Керівництво «Поділля» натякнуло й на те, що міська рада допомагає команді лише на словах. Гроші ніби виділили, але в той же час за оренду полів беруть ще більше. Позиція влади дещо відрізняється.

Відео дня

 - Реконструкція СК «Поділля» планувалася давно. До 1 жовтня має бути завершена. Ми запропонували футбольній команді в той час, коли проводитимуться роботи, поїхати у Нетішин. Домовилися, що там «Поділля» зможе жити і тренуватися два тижні. Для цього в Нетішині є хороші умови і ми домовилися з місцевою владою. Керівництво клубу відмовилося.  - розповів «ВСІМ» начальник управління молоді і спорту Хмельницької міськради Сергій Ремез.

Станом на 10:30 тренування футболістів біля міськради завершилося. 

Нагадаємо, що сьогодні "Поділля" U-19 стартує в першій лізі чемпіонату України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    Як Симчишин міг зв"язатися з цими людьми? До сих пір загадка. Його "РАДНИКИ" володіють скаженим талантом. Інші команди в місті з ігрових видів спорту існують, спокійно досягають результату, а тут істерика та ще в такій формі. Огидно. А обличчя тренерів Поділля вказують на явні ознаки несвіжості. Подібна поведінка клубу ні до чого доброго не призведе. А найгірше, що дітей втягнули в цю непідготовлену і смішну аферу. ГАНЬБА!

    Анонім reply Анонім

    Носяться з цим футболом на усіх рівнях ніби це найкращий вид спорту. Але я думаю, що причина у тому що він приносить найбільше прибутків, бо усі чомусь звихнуті саме на футболі і навіть розлучаються подружні пари через нього і алкашами стають

    НеПровокатор reply Анонім

    теж склалося враження, що людина трохи попиває
  • scotlandman

    Спортивна інфраструктура давно потребувала реконструкції та покращення - факт і те, що в 2016 році знайшлись гроші, щоб зробити її сучаснішею - гарна новина.

       

       Стадіон "Локоматив" (м-н Гречани) в роботі, завершення реконструкції с-ну "Поділля" це в першу чергу підготовка до нового сезону і час вибраний в принципі вдало майже у всіх ігрових видах спорту які претендують на стадіон "Поділля", а це футбол, регбі, американський футбол сезон завершили.



    А після завершення реконструкції стадіону можна буде нарешті приймати ігри Чемпіонату Європи (з регбі наприклад), от можливо ще й аєропорт запрацює і все буде за протоколом)))



      Мені здається, що звинувачувати хлопціф-футболістів в заангажованості в звязку зі зміною директора - маячня, їм просто варто увійти  в положення управління молоді та спорту, зрозуміти увесь бюджетний процес, яким чином і на яких умовах виділяються кошти і трохи потерпіти, а з весни 2017 року довести, що не марно кошти витрачаються з бюджету)))



    Спортивних перемог усім командами нашого міста)))
  • стопкань

    Політика чи не політика - можливо і є якийсь частковий вплив фактору звільнення директора 17 школи на цей захід, але дійсно команді не має де тренуватися.



    В місті завжди (до Мельника та Симчишина) була команда майстрів з футболу. Мельник її вдало вбив. Симчишин місяць назад кругом кричав про її відновлення, але коли прийшов час щось робити.....Ми виділили 1 млн. з нього 100 тис. на футбол 900 тис. собі на автобус (мерія поїде на ескурсію), на поле (проведем концерт), на гуртожиток (зробимо ремонт)...



    Майстри, талантіща чи ні....Вийди та покажи результат (перед цим потренуйся на полі з ріпаком чи кукурудзою...)



    Вперед "ПОДІЛЛЯ" Вперед до бою, Твої фанати завжди з тобою.

    Анонім reply стопкань

    А яка різниця? Будуть тренуватись чи не будуть, а програють однаково. То краще гроші на щось корісне потратити, а не годувати цих ледарів.
  • Надой Рекордов

    КЛОУНАДА! Ганьба тим, хто витяг дітей до акції на захист своєї мами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up