Яким був візит Порошенка у Хмельницькому

Яким був візит Порошенка у Хмельницькому
Порошенко пробув у нашому місті менше чотирьох годин. Це був перший його візит до Хмельницького в якості глави держави.

В холі Будинку рад першу особу чекали ще за три години до його приїзду. На офіційну зустріч із Порошенком прийшли керівники управлінь та департаментів, з’їхалися майже всі депутати облради та мери міст обласного значення. Також на зустрічі «засвітилися»  сім нардепів:  колишній мер  Хмельницького Сергій Мельник, Андрій Шинькович, Володимир Мельниченко, Сергій Лабазюк, Роман Мацола, Олександр Ксенжук, Михайло  Гвоздьов.  Крім того, подивитися на Порошенка прийшли хмельницькі активісти та громадські діячі.

Перед приїздом Порошенка експерти «обнюхали» всі кабінети, туалети, коридори та задній двір Будинку рад. Із металошукачами та собаками обдивлялися батареї, килими, вазони, шухляди, картини, дивани… У сесійну залу, де проходила робоча зустріч, усіх запрошених осіб перевіряли охоронці.

Відео дня

Поки Порошенко їхав, метушилися усі. Одні з паперами бігали по кабінетах, інші кучкувалися у коридорах, обговорюючи нового голову Хмельницької ОДА, про якого вже знали, але чекали офіційного підтвердження… Президент спізнився (затримався) на годину. Присутні зустріли його стоячи.

Про війну та мир Петро Порошенко говорив дуже багато.  Не забув він і про жінок. Крім того, що Президент привітав подолянок із Міжнародним жіночим днем, він відмітив, що серед місцевої влади жінок потрібно більше. Хмельниччину похвалив за успіхи в аграрній сфері.

Вибрані цитати Порошенка:

Я уважно слідкую за Хмельниччиною та Вінниччиною, бо вони поруч.

-Я не маю жодного сумніву, що  в 2016 році ми нарешті отримаємо економічне зростання, в нас будуть інвестиції. Інвестиції з Євросоюзу.  

-Раніше було дуже популярно присилати «парашутистів» з інших областей. А ми прийняли рішення, що це має бути свій. Михайло Загородний, ви думаєте свій, хмельницький?

-Михайло Загородний - людина праці, людина від землі, людина, яка добре знає особливості і проблеми, і потенціал Хмельницької області.

-Мною надані відповідні доручення щодо збільшення завантаження оборонного комплексу Хмельниччини.   

-Думаю, що з паном Михайлом ми отримаємо ще більші, достойні результати.

Після офіційного представлення Михайло Загородний виступив із підготовленою промовою. Промову читав з листка. Читав рівно дві хвилини. Серед сказаного новоспечений очільник ОДА  пообіцяв працювати на благо громади Хмельницької області та України в цілому. За шестимісячне виконання обов’язків голови облдержадміністрації першому заступнику ОДА Олександру Симчишину  не сказали ні слова.

У Національній академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького Петро Порошенко спілкувався з журналістами.  Зустріч тривала всього 15 хвилин, представникам ЗМІ дозволили поставити лише 4 питання.  В основному мова йшла про мобілізацію і АТО.  

Порошенко зазначив, що Хмельниччина показує високий рівень мобілізації та демонструє свою відповідальну позицію. За його словами, мобілізація - це не тільки якісне навчання, фахова підготовка військових, а й демобілізація тих, хто майже рік боронить державу.   
Близько 16:00 Порошенко покинув межі міста. 

Читайте також: Порошенко представив нового голову ОДА

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Михайло Васильович наголосив, що варто змінювати підходи у роботі апарату Хмельницької облдержадміністрації — мають прийти люди, котрі генерують ідеї. А місця за партійними квотами повинні зайняти професійні менеджери з досвідом роботи.Головна вимога до чиновника – це ефективність. А, як відомо, ефективність не завжди залежить від кількості. Тому власне й проводиться скорочення держслужбовців в органах влади.
  • Anonymous

    Отметим, 49-летний Михаил Загородний является внефракционным депутатом Хмельницкого областного совета, а также директором солодового завода ЗАО "Оболонь" в Чемеровце, директором ООО "Оболонь Агро" и председателем ассоциации "Нива Оболони".
  • Anonymous

    Перед приїздом Порошенка експерти «обнюхали» всі кабінети, туалети, коридори та задній двір Будинку рад. Із металошукачами та собаками обдивлялися батареї, килими, вазони, шухляди, картини, дивани…





    А шо молодці А то сільські беженці хваляться в морг очередь аж до воріт за "водичкою",,,
  • PAL

    Наверно президент оглох и ослеп. Все эти фамилии, уже несколько лет, которые крутятся в статье, привели Хмельничину в упадок. А зачем нам, слепой и глухой президент? А Симчишину - удержал область.

    Анонім reply PAL

    PAL, ти прав Симчишин не просто удержал область, а заклав підвалини для розвитку. Вся сесійна зала дякувала Симчишину за роботу, а Порошенко мовчав, бо він з іншої партії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up