Порошенко представив нового губернатора Хмельницької області

Порошенко представив нового губернатора Хмельницької області
Михайло Загородний
Сьогодні, 6 березня, у Хмельницькому перебуває Президент України Петро Порошенко. Гарант приїхав, щоб представити нового голову обласної державної адміністрації Михайла Загородного.

Нагадаємо, Порошенко звільнив Леоніда Пруса з посади голови Хмельницької ОДА 25 вересня. Леонід Прус припинив виконання повноважень голови держадміністрації 6 жовтня. Майже півроку обов’язки голови ОДА виконував перший заступник Олександр Симчишин. 

Довідка:
Михайло Васильович Загородний, депутат Хмельницької обласної ради, був висунутий обласною організацією Української Народної Партії, позафракційний, член депутатських груп "Народна рада" та "За солідарність", заступник голови постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин.
Михайло Васильович народився 24 січня 1966 року, наразі займає посаду директора Чемеровецького солодового заводу ЗАТ «Оболонь», також директор ТОВ «Оболонь Агро», голова асоціації «Нива Оболоні».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Анонім

    Сьогодні 6 БЕРЕЗНЯ, якщо ви дійсно про сьогодні
  • Anonymous

    Порошенко приїхав представити нового голову Хмельницької ОДА. Така процедура передбачена Конституцією чи Законом України? Заради цього потрібно було витрачати державні кошти? Так би Загороднього не визнали головою ОДА, маючи Указ Президента? Якби Порошенко приїхав подивитись до чого привело його разом з іншими "реформаторами" керування конкретно на прикладі Хмельниччині і зробив би нормальні адекватні висновки і попрацював би над своїми численними помилками, то інша справа.
  • Anonymous

    Головку ОДА він представив. Але вже виправили на голову.
  • Ксенія

    Шалена попередня переписка.Але не зрозуміло ,чого президент представив губернатора?В нас адмінодиниця область і чекали на голову облради.З губернатором в Псковскую губєрнію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up