Точка зору: Християн назвали терористами та планували розправу

Точка зору: Християн назвали терористами та планували розправу

28 липня уже більше тисячі років православний світ святкує хрещення Русі. Цьогоріч Українська Православна Церква проводить хресний хід, який майже одночасно стартував із різних міст, аби 27 липня зустрітися у Києві та  пройти до головної святині України – Києво-Печерської Лаври. У монастирі відбудеться урочисте богослужіння.

Віряни планують об’єднатися в молитві за нашу країну, благати у Всевишнього миру та стабільності. Навколо цієї благої місії сьогодні навмисно проводять інформаційні провокації. ЗМІ активно писали про політичне забарвлення хресного ходу, мовляв, насправді його учасники – ворожі агенти, яких російські спецслужби навмисно стягують у столицю. Таку версію публічно озвучив спікер парламенту Андрій Парубій.

Мирних вірян пропонували розігнати силовими методами. Аби запобігти насиллю та не сплюндрувати церковні традиції, фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ звернулася до Президента, Прем’єр-міністра, Міністра внутрішніх справ та Голови СБУ, аби ті посприяли забезпеченню порядку та безпеки учасникам хресного ходу. Подібний заклик тісно пов’язаний зі стратегією політичної сили ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, який активно проводить роботу, направлену на підтримку єднання українців, зміцнення духовних цінностей та припинення ворожнечі, дотримуючись принципу «Мир в душі, мир в сім’ї, мир в країні». Активісти політичної  сили, у тому числі і наш земляк з Хмельниччини Сергій Пономарьов, вимагає зміни курсу гуманітарного розвитку країни у напрямку формування культури толерантності, миру та злагоди між народами. ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає у влади навести порядок та гарантувати безпеку для усіх громадян, незважаючи на їх політичні вподобання та віросповідання, а також не спекулювати на християнських традиціях і мирних акціях. «Мова війни», яку нині успішно освоїла влада, лише породжує ненависть у душах людей, що ніколи не призведе до стабільності та миру. Провокації у ЗМІ, порожні звинувачення, розпалювання багаття ворожнечі – усе це потрібно замінити пропагандою рівноправ’я та зваженою політикою міжконфесійної дружби.  Ці святкові дні, коли весь православний світ відзначає хрещення Русі, ми маємо використати на благо і уклінно молитися за нашу країну. Активіст ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Сергій ПОНОМАРЬОВ закликає подолян, об’єднатися у вірі, адже мета у нас одна – мирне небо над головою. «Віра без діл мертва» – про це йдеться у Святому Писанні, тому Сергій ПОНОМАРЬОВ разом із іншими лідерами ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ закликає докласти максимум зусиль, аби Божими руками вдарити по беззаконню. До цього процесу максимально повинні залучитися правоохоронні органи, та зупинити ріст кількості злочинів. 

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up