Хмельниччина займає четверте місце по заборгованості заробітної плати

Хмельниччина займає четверте місце по заборгованості заробітної плати
За сумою боргу Хмельницька область посідає четверте місце серед регіонів України. У червні місяці регіон займав шосту позицію у цьому списку.
Про це повідомляє сайт Хмельницької ОДА. 
Станом на 1 липня 2015 року відсутня заборгованість із заробітної плати у 11 районах області 
Станом на 1 липня цього року заробітну плату не виплатили на 32 підприємствах Хмельниччина. Загальна сума складає майже 8,5 мільйонів гривень.  Найпоширенішим це явище є в 11 районах Хмельниччини (Білогірському, Віньковецькому, Волочиському, Ізяславському, Красилівському, Новоушицькому, Старокостянтинівському, Старосинявському, Теофіпольському, Чемеровецькому та Шепетівському районах).
Наразі триває виконання графіків більшою частиною підприємств-боржників. Несумлінними виявились ДП «Хмельницький облавтодор», де борг складає близько 303,4 тисяч гривень, ДП «Хмельницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» – майже 30 тисяч гривень. 
Найбільш проблемними у погашенні заборгованостей є заклади охорони здоров’я залізничного транспорту, які було вилучено із переліку видатків на охорону здоров’я, що здійснювалися з Державного бюджету України, та передано на місцевий бюджет. Йдеться про «Вузлову лікарню станції Гречани Південно-Західної залізниці» та «Спеціалізовану медико-санітарну частину» у Нетішині, де заборгованість на 1 липня складала близько 290 тисяч гривень. 
Найгірше ліквідовують свою заборгованість підприємства-банкрути, оскільки ті припинили свою виробничу діяльність. 
Незважаючи на це, заробітна плата одного працівника у регіоні зросла на 487 гривень або близько на 18%. За рівнем заробітної плати область посіла 16 місце в Україні. (4042 гривні).
 
Читайте також:
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    16 місце по Україні за рівнем заробітної плати  - це заслуга Симчишина. Гарно "попрацював". Давайте оберемо його Хмельницьким міським головою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up