В’язень-втікач, якого вже шостий день шукає міліція, обстріляв блокпост

В’язень-втікач, якого вже шостий день шукає міліція, обстріляв блокпост
Вранці, 30 липня, у Городоцькому районі останній з втікачів обстріляв блокпост працівників міліції. В результаті стрілянини ніхто не постраждав.

Роман Гадзіна, якого вважають ініціатором втечі, заявив про себе. Він обстріляв міліцейський блокпост, намагаючись втекти. Про це повідомляє прес-служба Хмльницького обласного управління міліції. На території області введено план «Грім». Увесь особовий склад зібрано по тривозі. 

Нагадаємо, в суботу, 25 липня, під час етапування шестеро ув’язнених напали на стражу та заволоділи табельною зброєю. Один солдат Нацгвардії отримав поранення стегна, іншому прострелили руки. В’язні вистрибнули через вікно потягу.  Їх із Кам’янця-Подільського мали перенаправити у Хмельницький слідчий ізолятор. Наразі уже затримало п’ятеро втікачів. Ще одного, якого міліціонери вважають ініціатором втечі, і досі не можуть знайти. Працівники міліції продовжують пошуки.

Правоохоронці нагадують прикмети зловмисника.

Відео дня

Гадзіна Роман Анатолійович: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини та нанесений надпис англійською мовою; лляні шорти сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давнини.

Якщо вам відома будь-яка інформація, що стосується розшукуваного або його місця перебування – негайно телефонуйте на 102.

 

Читайте також: Двох нацгвардійців, на яких напали в’язні, звинувачують у недбалому ставленні до служби

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Здуріти можна! Ціла Нацгвардія шукає одного м*дака!
  • Анонім

    так поймали же его уже!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up