Двох нацгвардійців, на яких напали в’язні, звинувачують у недбалому ставленні до служби

Двох нацгвардійців, на яких напали в’язні, звинувачують у недбалому ставленні до служби
Затримання п'ятого втікача
Військова прокуратура Західного регіону розпочала провадження щодо військовослужбовців Національної гвардії.

Нагадаємо, в суботу, 25 липня, під час етапування шестеро ув’язнених напали на стражу та заволоділи табельною зброєю. Один солдат Нацгвардії отримав поранення стегна, іншому прострелили руки. В’язні вистрибнули через вікно потягу.  Їх із Кам’янця-Подільського мали перенаправити у Хмельницький слідчий ізолятор. Наразі уже затримало п’ятеро втікачів. Ще одного, якого міліціонери вважають ініціатором втечі, і досі не можуть знайти. Працівники міліції продовжують пошуки.

Тим часом військова прокуратура Хмельницького гарнізону Західного регіону України внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом неналежного виконання службових обов’язків військовослужбовцями військової частини, підпорядкованої Західному  регіональному управлінню Національної гвардії України.  За ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 425 (недбале ставлення до військової служби, яке спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України,  передбачено позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

«Попередньо з’ясовано, що 25.07.2015 близько 9.20 внаслідок неналежного виконання військовослужбовцями військової частини Нацгвардії своїх службових обов’язків у складі варти із 8 осіб щодо етапування 11 слідчо-арештованих із ізолятора тимчасового тримання Кам’янець-Подільського МВ УМВС України в Хмельницькій області до Хмельницького слідчого ізолятора, під час руху поїзду «Ларга-Хмельницький», в районі станції Скібнево Хмельницького району Хмельницької області, 6 засуджених здійснили напад на конвойну групу, заволоділи табельною вогнепальною зброєю – двома пістолетами системи «Макаров» та боєприпасами до них», - йдеться в повідомленні військової прокуратури Західного гарнізону.

Відео дня

За затриманням в’язнів-втікачів слідкують не тільки жителі Хмельниччини, а й всієї України. Журналісти активно висвітлюють хід проведення операції. Ввечері, 27 липня, правоохоронці Хмельниччини розмістили відео з місця затримання Дениса Нечипорчука. Затриманий зізнався, що хотів добратися в Херсон.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    а втікача не виродок???? чесний, порядний, дотримується усіх прав? Да?
  • Анонім

    украинское сафари охота на людей
  • Анонім

    А може мішок для того, щоб показати нібито зловили, а насправді там інший і його переодягнули під прикмети Ничепорука?

    Анонім reply Анонім

    Дурик, заключенным всегда надевают мешки на голову, после того, как поймают. У тебя слишком бурная фантазия.

    Анонім reply Анонім

    Для чого одягати мішок? Що це дає?
  • Анонім

    Виродки. Якщо засуджений, то натягати мішок на голову, ставити на коліна і фоткатись як із здобіччю на полюванні? Паскуди ментовські.

    Анонім reply Анонім

    Іди йому трусіки постірай і сопельки витри, дебілоїд. Таким не тільки мішок на голову треба одягати, а відривати ту нікчему голову нафік, бо вона їм потрібна тільки для того, щоб даремно переводити харчі, за які ми платимо гроші.

    Анонім reply Анонім

    Ти платиш? Та впевнений, що ти безробітне і тобі держава платить соцдопомогу, тобто платники податків.

    Анонім reply Анонім

    Хреновий з тебе Кашпіровський. Я цілком самодостатня людина. Я заробляю гроші, плачу подати, щоб такі падлюки, яких ловили по області моги потім жерти. Ти, мабуть, по собі судиш. Завтра якраз піду платити, то чекай на карточці грошей. Підеш пиріжка купиш і передасиш тій здобичі.

    Анонім reply Анонім

    Засуджений не настільки небезпечний, щоб йому одягати мішок на голову. Навіть вбивцям у цивілізованих країнах мішків не натягають на голову. Але причина зрозуміла чому мішок на голові. Менти люблять тренуватись на людях. Тому і заховали сліди своїх тренувань у такий спосіб. Не для того ж, щоб ув'язнений дорогу не запам'ятав.

    Анонім reply Анонім

    Ці, як ти кажеш виродки-менти, зробили все, щоб ці  виблюдки не застрелили яку бабцю в селі. Резикуючи своїм життям все ж половили цих падлюк. А от через таких як ти толерантосів і котиться світ в прірву, зихищаючи різних збоченців, зеків, алкашів і наріків.

    Анонім reply Анонім

    Все зробили? А шостий де?

    Анонім reply Анонім

    Зробили все, то й добре. Але це не дає їм право скотами бути.

    Анонім reply Анонім

    Не бреши, скотина. Я захищаю людські цінності, а не звірячі.

    Анонім reply Анонім

    "Правдолюб" = червонюк, ти  так захищаєш цих  зеків через те, що знаєш що тобі місце також в тюрмі і ти несеш загрозу суспільсту НЕ менше чим ці що втікли зеки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up