На Хмельниччині шукають шістьох озброєних в'язнів-втікачів

На Хмельниччині шукають шістьох озброєних в'язнів-втікачів
Хмельничан та мешканців області закликають бути пильними. Під час етапування з Кам’янець-Подільського до Хмельницького слідчого ізолятора втекли шестеро засуджених.
Чоловіки напали на охорону та відібрали у них зброю. Востаннє вони перебували в районі станції «Скібнево». За попередніми даними, злочинці прямують до Чемеровецького району. Про це повідомляють в обласному управлінні міліції.
Наразі правоохоронці шукають втікачів. Міліціонери звертаються до громадян:
Шановні мешканці Хмельницької області, якщо ви помітили підозрілих осіб, необхідно:
- зберігати спокій та намагатись уникнути контакту з терористами, як можна тихіше повідомити правоохоронні органи про них, а також про своє місцезнаходження за телефоном 102;
- не наближатись до дверей та вікон;
- сховати свої документи та візитні картки;
- чітко виконувати інструкції та команди правоохоронців.
Пам'ятайте, що одразу після вашого повідомлення правоохоронними органами буде вжито вичерпних заходів для збереження вашого життя та здоров'я.
Читайте також: 
Чотирьох із шести ув’язнених затримали. Шукають ще двох

 

 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Anonymous

    А це правда що везли їх аж з донецька, а не з камянця ?
  • Anonymous

    А це правда що один із них син голови обласної ради ?
  • Anonymous

    25 липня на гречанах чулися постріли, люди дивилися як ловлять злочинця

    Анонім reply Anonymous

    Звертаю увагу на те, як оперативно розпочали пошуки цих ЗЕКІВ і це ПРАВИЛЬНО. Але мене не покидає думка: ЧИ насправді НАША МІЛІЦІЯ  НАС  БЕРЕЖЕ?  ЧИ  неможливо  це через СТРАХ  ВТРАТИТИ  СВОЮ ПОСАДУ?
  • Анонім

    На шістьох фото один не втікав, його фото помилково розміщене. Там інший зовсім. Чому до цього часу редакція Всім не виправила цієї помилки? Для справедливості розмістіть фото головного редактора газети Всім і напишіть, що втік з-під варти. Це ж для вас не принципово чиє фото і яке враження про людину складеться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up