Найчарівніша студентка Хмельницького хоче стати моделлю

Найчарівніша студентка Хмельницького хоче стати моделлю
У Хмельницькому відбувся довгоочікуваний конкурс краси "СтудМіс". За звання найкрасивішої змагалися 15 студенток із вищих навчальних закладів міста.Титул "СтудМіс" Хмельницького отримала 18-річна Аліна Кременецька. Дівчина вчиться на маркетолга, однак, мріє стати відомою моделлю.
Зал був заповнений практично вщент. Повболівати за красунь прийшло багато хмельничан. У кожної учасниці була своя потужна та активна група підтримки.
Розпочали конкурс із дефіле у національному вбранні. Дівчата в оригінальних сукнях та спідницях, пошитих на сучасний манер, виглядали неперевершено.
На цьому ж етапі конкурсантки і презентували себе - знайомились із глядачами та розповідали про власні хобі та вподобання. 
Другий вихід красунь-студенток був у так званому діловому стилі. Учасниці також мали змогу позмагатись між собою в інтелектуальних боях. Ведучі пропонували кожній конкурсантці питання, на яке та повинна була одразу відповісти. Запитання були, скоріше, на кмітливість і щирість, аніж на ерудицію. Питали щось на кшталт: "Назви цитату твого улюбленого письменика", "Як ти розвиваєшся інтелектуально?" або ж "Якою ти бачиш себе через 10 років?"
Одним із найбільш очікуваних для чоловічої половини залу був конкурс у купальниках. Тут дівчата вихвалялись своїми формами та демонстрували танцювальні уміння. 
Фінальним став вихід у вечірніх сукнях. Дійство було вражаючим. Учасниці під живий акомпанемент саксофону дефілювали у вишуканих вечірніх вбраннях. Образ кожної був індивідуальним та приголомшливим. 
Після усіх конкурсів та дефіле журі розпочали обговорення. Запевняють, що конкурсанток оцінювали чесно і об'єктивно. 
Титул "СтудМіс" Хмельницького отримала 18-річна Аліна Кременецька. Студентка 2-го курсу Хмельницького фінансово-економічного коледжу зізнається, що це для неї було зовсім неочікувано.
- Я зовсім не очікувала на перемогу, адже дівчата всі сильні і дуже гарні, - каже Аліна. - Конкуренція серед учасниць практично не відчувалась. Все дуже сподобалось, було чудово. Найважчим для мене було підготувати танець. 
 Аліна Кременецька розповіла"ВСІМ", що навчається на маркетолога, однак у майбутньому мріє своє життя пов'язати з модельним бізнесом.
Титул першої віце-міс здобула студентка 3-го курсу Хмельницького політехнічного коледжу Олена Повх. Дівчина каже, що йшла на конкурс не задля перемоги, а щоб показати себе, і тому результатом абсолютно задоволена. 
- Я не очікувала такого, адже прийшла просто відчути себе на сцені, це моє хобі і приносить мені задоволення, - ділиться Олена. - Хочеться подякувати всім, хто з нами займався і зробив з нас таких чудових людей. Ми дуже серйозно готувалися. Репетиції були по дві-три години. Звісно, бувало таке, що багато не виходило, але нас усьому вчили. 
18-річна Олена вже має досвід участі у конкурсах краси. Студентка займається модельним бізнесом і планує у майбутньому поїхати до Мілану. 
Другою віце-міс стала 17-річна Олександра Покрова. Студентка навчається на другому курсі Хмельницького університету управління та права за спеціальність "Правознавство". Зізнається, що своєю участю дуже задоволена. В планах на подальше життя - робота моделлю за кордоном.
- Конкурс пройшов на високому рівні. Дівчата всі молодці, адже для багатьох з них це був перший конкурс краси. Для мене це не перший конкурс, я вже шість років займаюсь у модельному агенстві. - розказує Олександра. - Дівчата всі дуже хороші, ми добре спілкуємось і їдемо святкувати нашу перемогу. 
Окрім цього, конкурсанток і нагороджували титулами: "Міс глядацьких симпатій", "Міс вишуканість", "Міс інтелект", "Міс елегантність", "Топ-модель".
Конкурс краси серед студенток "СтудМіс" - це можливість для учасниць стати не лише найкрасивішою студенткою міста, а й у майбутньому представити нашу область серед найчарівніших і найкращих студенток на всеукраїнському конкурсі. 
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Анонім

    Повх круче тієї Аліни  Кремнецької
  • Анонім

    та нормальна учасниця,не розфуфирена,гарна дівка
  • Коваленко Даша

  • Анонім

    а давайте лучше девушек пообсуждаем

    Коваленко Даша reply Анонім

    Пообсуждайте нас

    Анонім reply Коваленко Даша

    та кому ви треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up