Перша полуниця – користь чи шкода (ОБГОВОРЕННЯ)

Перша полуниця – користь чи шкода (ОБГОВОРЕННЯ)

Ранні овочі з'явилися вже практично всі: і буряк, і морква, і картопля. Не відстають і фрукти. На хмельницьких ринках вже продають полуницю і навіть абрикоси. А ви вже купували?  

На ринках і в супермаркетах вже щосили торгують яскравими ароматними ягодами, незважаючи на те, що «до полуничного сезону» ще кілька тижнів. Роздрібна ціна від 22 до 26 гривень. Фахівці завжди радять бути вкрай обережними з цим продуктом.  Корисні властивості полуниці досить великі і сильні,  але стовідсоткової впевненості в тому, що перші ягоди безпечні для здоров'я, не дасть ніхто. 

Друзі, а ви вже смакували полуницею, не боялися нітратів?  Коли, на вашу думку, ліпше купували червоні ягоди? 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    І ті самі няні в дитсадках з заплатнею 980 грн , витираючи сраки і глядичи за кукушками сільських біженців  дітьми , могли б і своім діткам тоі весняноі зелені купити, ЕГЕЖ??В них теж мабуть діти на таку малу зарплатную існують ???
  • Анонім

    А коли  наведете порядок????. Люди жаліються ЩО НІДИ З ЗАХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ І ХЕРСОНУ ВСТАТИ ФУРАМИ І ПРОДАТИ ПО ДЕШЕВІЙ ЦІНІ клубніку, вогірки, помідору, яблоки, черешні. А на дубівському ринку люди жаліються що ті фури скуповують хачики забезцінь по 8000грн фура (купність за день)плюс 60 грн за перегрузку ящиків(тобто закупка 3-6 грн кіло) , а продають своім хачикам з малою націнкою(0,25%), а нашим оптовикам вчотиридорого (22-28 грн кіло ) з знижкою 1-2 грн на кіло.тому і така дорога ціна зелені в місті, як в городах мільйониках типа києва..

    Анонім reply Анонім

    І ті самі пенсіонери з пенсією 1000 грн моглиб неповиздиховати в агоніі шо купити ліки чи городину.
  • Михайловская Марина

    Роздрібна ціна 22-26? Де?? На ринку 32-35, в таврії 40
  • Olesya Grechyshyn

    Не отруїлись.купували двічі

    Анонім reply Olesya Grechyshyn

    Не отруїлись, але ше не смачна. Вимочую в воді хвилин 20 перед вживанням
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up