Хмельничани прощалися із загиблою під кулями СБУ хмельничанкою та вигукували "Герой!"

Хмельничани прощалися із загиблою під кулями СБУ хмельничанкою та вигукували "Герой!"
- Людмила завжди була у перших рядах і добивалася правди. Того і загинула. Це боєць в крові. Вона постійно ходила на майдан, закликала всіх ходити і віддала життя за правду, якої постіно добивалася, - каже про Людмилу Шеремет її колега Любов Логвіна.

23 лютого на майдані Незалежності зібролося декілька тисяч хмельничан, аби віддати шану і проводити у останню путь 73-річну хмельничанку, лікаря-анестезіолога Людмилу Шеремет. Жінку поранили під час штурму СБУ у Хмельницькому 19 лютого. Лікарі боролися за її життя, але серце Людмили Шеремет зупинилося 22 лютого о 6:20 у реанімаційному відділенні міської лікарні.

Священики відправили панахиду, а потім хмельничанини попрощалися із загиблою і провели її у останню путь.

Відео дня
>

Люди несли квіти і здавали гроші на похорон. Грала сумна музика, а люди зі свічками у руках витирали сльози.

З майдану Незлежності до кладовища труну понесли на руках, вигукуючи "Герой!".

- Це була активна і чесна людина. Вона завжди мала гарний вигляд, нафарбовані губи і зачіску, - каже неонатолог Хмельницького перинатального центру Наталія Пилипів, яка працювала разом з Людмилою Шеремет.

- Ми з цією гарною сім'єю сусіди по дачі. Це дуже хороші люди. У Людмили завжди було все у порядку - гарний ремонт і доглянуті грядки. Вона всюди встигала і ми дивувалися її енергії. Це була справжня жінка, - каже сусідка по дачі.

У Людмили Шеремет залишився чоловік, донька і онук.

Редакція газети "ВСІМ" висловлює щирі співчуття родині загиблої.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Погибшую от рук убийц-СБУшников, ЛЮДМИЛУ ШЕРЕМЕТ, причислить к "НЕБЕСНIЙ СОТНI", присвоить звание Героя Украины, а также установить пожизненную пенсию семье - равно, как и всем павшим Героям... ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ В СЕРДЦАХ... ЦАРСТВО НЕБЕСНОЕ ДУШЕ!!!
  • Anonymous

    Люди молодці, що не побоялися йти та відстоювати свої права, але не зрозуміло навіщо було намагатися захоплювати режимний обєкт. Є ОДА та міські ради, де відсутня зброя та зазвичай велика кількість охорони. Зараз потрібно запитати тих ініціаторів, що дали ідею захоплювати військових, що це їм дало!!? Чи багато вони там знайшли документів, чи можливо там переховувався Яник. Тільки людей загубиди.
  • Anonymous

    ТОВ СКАЙ ХЕНДЛИНГ (http://skyhandling.com.ua/ru/) Засновники: Віктор Крайтор (начальник СБУ), Ткаченко Юрій Миколайович (теж з СБУ)
  • Anonymous

    Вона була лікарем.... Я хоч її не знаю, але думаю, що вона багато добра зробила і загинула як справжня героїня. Тепер наша місія наказати тих, хто це звірство зробив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up