Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній)

Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній)

Відмінно орієнтуватися в ПДР, навчитися блискавично реагувати на небезпеку та перешкоди на дорозі – мрія кожного, хто прагне скласти іспити на отримання водійського посвідчення. 

Саме для досконалого знання правил й особливостей дорожнього руху та комплексної підготовки до іспиту на «права» було розроблено унікальну в Україні онлайн-платформу Green Way. Як запевняють експерти, вона містить усі необхідні інструменти, що дають змогу гарантовано скласти теорію з першого разу та підготуватися до практики. У цій статті ми розглянемо в чому особливість сервісу та чи дійсно його користувачі гарантовано складають іспит з першого разу.

У чому особливість Green Way?

Ключовою особливістю Green Way є всебічна продуманість платформи для максимального занурення в комплексне навчання в онлайн режимі на комфортних для себе умовах. Для безпроблемного складання іспиту на платформі передбачено:

  • безкоштовний доступ до чинних правил дорожнього руху;
  • найбільша база тестів, які на 100% відповідають тим, що будуть на іспиті;
  • експертна допомога;
  • всіляка навчальна література за різними напрямками;
  • максимальна візуалізація навчального матеріалу;
  • повний контроль над графіком, схемою занять, навантаженням і динамікою навчання;
  • великий вибір онлайн курсів, продуманих фахівцями.

Попри те, що сервіс зі знання ПДР Green Way орієнтований насамперед на навчання і підготовку до іспитів, тут буде не нудно будь-кому, хто цікавиться безпечним водінням. Можна використовувати можливості ресурсу як корисний довідник і онлайн помічник, котрий завжди під рукою.

Які можливості надає Green Way?

Для комплексного навчання платформа Green Way відкриває безмежні можливості:

Актуальні ПДР

На сервісі не просто представлені правила дорожнього руху в новій редакції. Для максимальної візуалізації інформації вони доповнені детальними ілюстраціями, коментарями експертів та інших користувачів ресурсу. І найголовніше, те, що ще не зумів запропонувати ніхто – на порталі Green Way кожен пункт ПДР супроводжують детальні та зрозумілі відео. Вони пояснюють описані правила та демонструють, як це виглядає в умовах пересування дорогою:

Потужна інформаційна база

Крім збірки ПДР на користувачів сервісу чекають всілякі довідники, за якими можна вивчити будову та особливості водіння авто, надання першої медичної допомоги. Окрему популярність має актуальна інформація про штрафи, відомості про те, що потрібно робити, аби отримати «права», поради юриста.

Професійне тестування

Саме проходження підготовчих тестів допоможе відточити майстерність знань. На порталі для цих цілей велике розмаїття тестів:

  • Запитання за темою – серія тестів з якою можна закріпити пройдений розділ. Кожен тест відповідає окремому розділу ПДР – обирайте його, щоб упевнитися в знаннях чи виявити слабкі місця.
  • 20 випадкових запитань – обов'язково стане в пригоді для перевірки знань не за певним вивченим напрямком, а за всім матеріалом.
  • 100 найпоширеніших помилок – пропонується ретельна вибірка найскладніших чи найзаплутаніших запитань, на яких найчастіше учні припускаються помилок на іспитах. Вивчіть їх, щоб бути у всеозброєнні та виключити найменшу перешкоду на шляху до отримання прав.
  • Робота над помилками – у цій функції навчальної платформи Green Way зібрані всі тести за темами, а ті що пройдені користувачем невдало відзначені. До «провалених» питань можна повернутися, аби спробувати виправити чи прочитати правильну відповідь.
  • Іспит – натренувавшись на тестах й набравши понад 1000 балів за внутрішньою системою перед користувачем відкривається колосальна можливість спробувати сили на екзаменаційному симуляторі. Пройдені пробні іспити підкажуть, чи готові ви йти в Сервісний центр МВС для здачі теорії.

Тести, які на 100% відповідають тим по котрим приймається іспит в сервісному центрі МВС, однак варто зауважити, що безкоштовно доступна лише частина тестів, решта стають активними тільки власникам PRO-акаунта.

Онлайн-курси

Щоб досконало опанувати знаннями, необхідними для водіння, зрозуміти, як чинити в тій чи іншій ситуації на дорозі, вивчення лише збірки ПДР може виявитися замало. Для цього на платформі Green Way можна скористатися онлайн-курсами з тестовими завданнями, котрі допоможуть у закріпленні знань. Більша частина курсів безкоштовна, але й платні обійдуться недорого, особливо зі знижками для PRO-підписників.

Допомога, яка завжди під рукою

ПДР, тести, курси та будь-який матеріал, розміщений на ресурсі Green Way має додаткові коментарі та пояснення експертів, а також обговорення користувачів. Тож якщо виникне питання, завжди можна знайти відповідь та варіанти рішень. Також є можливість окремо записатися на курс до викладача, узгодити з ним графік навчання та поставити запитання.

Комфорт у підготовці

Уся підготовка користувачів відбувається в онлайн режимі і не вимагає прив'язуватися до часу програми або темпу навчання. Можна вчитися у свій вільний час з відповідним темпом.

Особиста статистика

У кожного зареєстрованого користувача в профілі відображається особиста статистика. Тут можна побачити оцінку успішності, кількість набраних балів, витрачений час на тестування та іспит, словом все, що може стати в пригоді для аналізу власної підготовки.

Безмежні можливості за низьку ціну

На ресурсі Green Way велика кількість відео, тривимірних ілюстрацій, довідників, різноманітної інформації, курсів й тестів абсолютно безкоштовно та у відкритому доступі. Однак, щоб гарантовано скласти іспит та отримати «права» знадобиться більше – PRO-акаунт. За невелику вартість, яка в рази дешевша за будь-які мінімальні курси в автошколі, користувач отримує доступ до всіх навчальних відео, ілюстрацій і тестів. Також на додаток передплатник отримує покращений функціонал, знижку на платні курси, можливість безпосередньо спілкуватися з викладачами і залишати коментарі. Для зручності та економії можна самому вибрати на який період оплатити спеціальний пакет і з яких пристроїв будете займатися.

ПДР з навчальними відео та реалістичними ілюстраціями, велика кількість тестів, як у Сервісних центрах МВС, професійні завдання та допомога експертів – неможливо придумати більше для підготовки, ніж це втілено на навчальній платформі. Використовуючи весь потенціал ресурсу можна без складнощів і фінансових втрат опанувати потрібними знаннями для складання теоретичного іспиту. А ви хочете скласти іспит та отримати «права» з першого разу? Тоді сміливо переходьте на платформу Green Way та особисто переконайтеся в тому, що сервіс працює на всі 100%!

keyboard_arrow_up