Які чохли на сидіння авто краще вибрати? Поради від експертів AUTOMARKET (новини компаній)

Які чохли на сидіння авто краще вибрати? Поради від експертів AUTOMARKET (новини компаній)

Зміст:

  1. Функції чохлів на сидіння автомобіля: чому вони важливі для автовласників

  2. Типи авточохлів

  3. Матеріали для чохлів на сидіння авто, на якому зупинити вибір

  4. Установка авточохлів

Вітаємо! На зв’язку інтернет-магазин автотоварів “AUTOMARKET”! Сьогодні ми розглядаємо важливу тему для всіх автовласників - як вибрати оптимальні чохли на автосидіння. Ми розкриємо, які основні функції вони виконують, допоможемо вам розібратися в різних типах чохлів і розкажемо, з яких матеріалів вони виготовляються. Ця інформація буде корисна для автовласників, які планують придбати авточохли, але не розуміються на цьому питанні.

Функції чохлів на сидіння автомобіля: чому вони важливі для автовласників

Спочатку дамо відповідь на питання - "Для чого взагалі потрібні авточохли та які функції вони виконують?"

Перше - це захист "рідної" обшивки сидінь. Захищаючи заводську обшивку автокрісел, ви збережете її в гарному стані. Це не тільки підвищить вартість автомобіля при його продажу, але й дозволить заощадити на хімчистці салону або перетяжці салону автомобіля.

Друге - за допомогою авточохлів можна приховати вже наявні дефекти сидінь, такі як порізи, потертості, сліди від сигарет та сліди домашніх тварин. Встановивши нові чохли, ви отримаєте оновлений вигляд салону. Ви одразу побачите, як перевтілиться салон вашого автомобіля, а завдяки сучасним дизайнам чохлів надасте інтер'єру авто свіжості та стилю.

Третє - прибирання. Встановлені авточохли легше буде привести до ладу, ніж обшивку сидінь. Чохли з екошкіри можна чистити за допомогою спеціальних засобів або просто вологої ганчірки. Якщо у вас чохли з автотканини, їх можна прати в машинці, але використовуючи делікатний режим.

Купити чохли на сидіння (вкажіть: марку, модель, рік випуску, тип кузова)

Типи авточохлів

Існує два основних типи чохлів на сидіння авто за принципом виготовлення: модельні та універсальні. 

Модельні чохли виготовляються спеціально для конкретного автомобіля, враховуючи лекала заданої марки та моделі машини. Вони ідеально підходять, адже враховують всі конструктивні особливості салону. Тому при замовленні авточохлів важливо правильно вказати марку, модель, тип кузова авто та рік випуску. Це гарантує, що після встановлення чохлів ваш салон буде виглядати ідеально. Додатковою перевагою модельних чохлів є сучасні дизайнерські рішення, такі як декоративна строчка по центру чохлів або вставки різного кольору, які підкреслюють та осучаснюють інтер'єр салону автомобіля.

Універсальні чохли будуть чудовою альтернативою, особливо якщо у вас рідкісна модель авто і чохлів на неї просто не існує, або якщо ви шукаєте бюджетний варіант. Проте, будьте готові до того, що сядуть вони не так ідеально, як модельні,  можливі провисання та складки матеріалу. Якість матеріалу для універсальних варіантів зазвичай трохи поступається якості матеріалу для модельних чохлів. Основна задача універсальних чохлів - захистити сидіння вашого автомобіля.

Є ще такий варіант, як накидки на сидіння. Але вони найменше закриватимуть сидіння авто із запропонованих варіантів. При установці захищають тільки центральну частину крісел, боковини при цьому відкриті. Накидки на сидіння є різні - бюджетні і не дуже. Ми пропонуємо дуже гарні варіанти з чудових матеріалів. 

Матеріали для чохлів на сидіння авто, на якому зупинити вибір

Основні види матеріалів, з яких виготовляють авточохли, це автотканина, екошкіра та алькантара. Чохли можуть бути виготовлені повністю з одного матеріалу, або  комбінації матеріалів між собою.

Більшість виробників, з якими співпрацює інтернет-магазин AUTOMARKET, використовують матеріали закордонного виробництва - високоякісні та надійні. Таким чином, чохли служать не один рік.

Найпопулярніша комбінація матеріалів серед наших покупців - це екошкіра з автотканиною. Екошкіра надає чохлу солідності, а вставки автотканини в центральних частинах чохла забезпечують практичність та стійкість до зношування.

Також наші клієнти часто замовляють та високо оцінюють чохли з екошкіри, а також комбіновані чохли з екошкіри та алькантари. Це ідеальний варіант для тих, хто вирішив оновити салон кардинально та любить отримувати компліменти в адресу свого "залізного коня". 

Установка авточохлів

Не менш важливим за вибір авточохлів є їх установка, а саме - правильна установка. Адже від цього залежатиме вигляд чохлів і їх якнайдовша експлуатація. Для правильної установки виробники радять демонтувати сидіння.  Це займе деякий час, але результатом ви точно будете задоволені. Для цього ви можете звернутись на СТО, там вам допоможуть з цим питанням.

Отже, як бачите, існує багато варіантів авточохлів. Будь-який варіант, який ви оберете, буде правильним рішенням, оскільки чохли ефективно захистять салон вашого авто. Найкращий варіант для вашої марки та моделі авто допоможуть підібрати наші експерти з інтернет-магазину автотоварів та автоаксесуарів AUTOMARKET. Відвідайте наш сайт і підберіть ідеальні чохли для свого автомобіля.

keyboard_arrow_up