35 мільйонів гривень на 1,5 кілометра дороги: у Кам'янці розпочався капітальний ремонт

35 мільйонів гривень на 1,5 кілометра дороги: у Кам'янці розпочався капітальний ремонт
  • У місті розпочався капітальний ремонт на вулиці Привокзальній.
  • На ділянку протяжністю 1,5 кілометра витратять 35 мільйонів гривень. Що зроблять за ці кошти?

На ділянці автомобільної дороги Н-03 у Кам’янці-Подільському розпочали капітальний ремонт. Роботи тут проведуть на вулиці Привокзальній. Підрядним підприємством ПП ВКФ "Будмонтажсервіс" уже проведено демонтаж бруківки та розпочато влаштування нових конструктивних шарів дорожнього одягу, інформують у Службі автодоріг області.

Як зазначають у САД, згідно проектно-кошторисної документації на ділянку протяжністю 1,5 кілометра витратять 35 мільйонів гривень. За ці кошти зроблять наступне:

  • "влаштовують нові шари основи дорожнього одягу та посилюватимуться існуючі. Поверх основи укладатимуть два шари асфальтобетону: нижній шар із крупнозернистої асфальтобетонної суміші та верхній – із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Загальна товщина конструктивних шарів складе 70 см".

Окрім того, тут облаштують примикання, з’їзди, автобусні зупинки та пішохідні огорожі. Кошти на ремонт дороги виділили із держбюджету. 

Відео дня

Як додають у САД, на період проведення ремонтних робіт рух автотранспорту по вулиці Привокзальній буде закрито. У напрямку міста Чернівці рух спрямований по проспекту Грушевського, а в напрямку міста Хмельницького —  звичним маршрутом вулицею Д. Галицького та по проспекту Грушевського.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up