Алкоголю у крові у 18 разів більше норми: на Хмельниччині спіймали п'яного водія

Алкоголю у крові  у 18 разів більше норми: на Хмельниччині спіймали п'яного водія
  • Водій намагався втекти від патрульних.
  • Виявилося, що чоловік взагалі не має водійського посвідчення.

 

11 квітня в обідню пору на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в селі Жванець водій автомобіля ВАЗ-2106 під'їхав до магазину та ледве вийшов з автомобіля, можливо перебуває на підпитку. На місце виїхали поліцейські.

Правоохоронці помітили даний автомобіль на дорозі та спробували за допомогою проблискових маячків та спеціальних звукових сигналів зупинити його. Але вимогу про зупинку водій проігнорував та продовжив рух. Під час переслідування поліцейські заблокували ВАЗ-2106 службовим автомобілем.

Водієм виявився 32-річний житель Тернопільської області. Під час перевірки на стан алкогольного сп'яніння на місці події, прилад "Драгер" показав вміст алкоголю в організмі водія, який перевищує норму майже в вісімнадцять разів. Про це повідомили у Кам’янець-Подільське районне управління поліції.

Відео дня
  • "На даний час це один з найвищих показників алкогольного сп'яніння, виявлених місцевими поліцейськими", - уточнили правоохоронці.

Окрім цього, виявилося що водій не отримував водійського посвідчення взагалі та не зміг пред'явити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Відтак на нього склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП; частиною 1 статті 122-2 КУпАП. Також правоохоронці винесли постанови за частиною 1 статті 126 КУпАП та частиною 2 статті 126 КУпАП. Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Павел Муравьёв

    В 18 раз выше нормы? Это труп, уважаемый...
  • Юрий Павлов

    А зачем ему пьяному нужно водительское😀
  • Алексей Бойко

    А яка увас норма алкоголю в крові?

    Valentyna Chernyuk reply Алексей Бойко

    Alexey Boyko Банально! Дивлячись на погане, його потрібно вторити? Вчимось тримати відповідь за самих себе і не кивати у бік, а той....!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up