Біля Шепетівки легковик лоб у лоб зіткнувся з фурою. Водій помер на місці (ФОТО)

Біля Шепетівки легковик лоб у лоб зіткнувся з фурою. Водій помер на місці (ФОТО)
dtp_khm
  • Трагічна ДТП сталася вчора ввечері.
  • Загинув 40-річний водій. Його тіло з авто діставали рятувальники. 

 

Жахлива аварія сталася ввечері 24 травня на трасі поблизу села Пиляї. За попередньою інформацією, автомобіль "Renault Kangoo" виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з фурою "Renault Premium". Внаслідок ДТП 40-річний водій "Renault Кangoo" загинув на місці. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

Внаслідок зіткнення автомобілі сильно понівечило. Тіло чоловіка довелося діставати рятувальникам.

Наразі усі обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею 13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up