Через ремонт дороги одразу десять тролейбусів у Хмельницькому змінять свій маршрут

Через ремонт дороги одразу десять тролейбусів у Хмельницькому змінять свій маршрут
  • З 29 до 30 серпня дорожники проводитимуть ремонт на вулиці Подільській. 
  • У зв'язку з цим  знеструмлять контактну мережу.
  • З 20:00 до 7:00 усі тролейбуси об'їжджатимуть дану ділянку дороги. Як саме їздитиме транспорт, дивіться далі. 

В ніч з 29 на 30 серпня дорожники проводитимуть ремонтні роботи на вулиці Подільській. Працюватимуть на ділянці від вулиці Грушевського до вулиці Соборної.

Через ремонт знеструмлять контактну мережу, тож рухатися на даному відрізку вулиці тролейбуси не зможуть. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Як зазначають, в період робіт з 20:00 до 7:00 рух тролейбусів здійснюватиметься наступним чином:

Відео дня
  • Тролейбус №7, 7а їхатиме за наступним маршрутом - вулиця Героїв майдану, Проскурівська, провулок Горького, вулиця Шевченка, далі по маршруту. В зворотньому напрямку через вулицю Шевченка, Свободи, Героїв Майдану та Кам'янецьку, далі по маршруту.
  • №8а - Кам'янецька, Тернопільська, розворотне кільце “Катіон”, вулиця Героїв Майдану, Проскурівська, Старокостянтинівське шосе, проспект Миру, вулиця П. Мирного. У зворотньому напрямку через проспект Миру, Зарічанська, вулиця Кам'янецька, далі по маршруту.
  • Маршрут №10 - через Старокостянтинівське шосе, вулицю Шевченка, Свободи до вулиці Зарічанської
  • 11, 11а, 12 - через Кам'янецьку, вулицю Героїв Майдану, Свободи, Зарічанську,  Старокостянтинівське шосе, проспект Миру до вулиці П. Мирного. У зворотньому напрямку по маршруту.
  • Тролейбус № 14, 15, 15а - через вулицю Героїв Майдану, Проскурівську, провулок Горького до вулиці Шевченка. У зворотньому напрямку - вулиця Шевченка, Свободи,  Героїв Майдану, Кам'янецька, далі по маршруту. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 16:23 На Великдень буде дощ: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому 15:26 Відключення газу в Хмельницькому 29 квітня - 3 травня. Список адрес 14:22 5 відео Хмельницького в минулому: нова підбірка play_circle_filled 13:14 В Гречанах 10 рятувальників гасили пожежу на підприємстві (ВІДЕО) play_circle_filled 12:24 Хмельничани в Instagram: що публікували в соцмережі цього тижня photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up