"Чорні плями" на трасах. Де найчастіше стаються ДТП на Хмельниччині?

"Чорні плями" на трасах. Де найчастіше стаються ДТП на Хмельниччині?
Біля Хмельницького Fiat влетів у Lanos: постраждало двоє людей. Фото: ГУ НП у Хмельницькій області
  • З початку року у ДТП на трасах області загинули 47 людей.
  • Найчастіше аварію траплялися на трасі НО-3. 
  • Правоохоронці назвали відрізки доріг де найчастіше розбивалися авто та гинули люди. 

Правоохоронці підрахували скільки ДТП сталося на трасах області з початку року. Так за сім місяці зафіксували 1626 аварій, з них 350 серйозних. В результаті ДТП травми отримали 476 осіб, а 47 загинули. Такі дані надали у прес-службі Головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

Виявляється, що найчастіше аварії траплялися на трасі НО-3. Тут нарахували 121 ДТП.

Найнебезпечнішим відрізком дороги назвали ділянку від села Головчинці до Хмельницького. Там сталося аж 24 ДТП. У напрямку "Хмельницький - Волочиськ" сталося 23 ДТП.

Відео дня

На трасі Е-50 сталося 72 ДТП. На відрізку дороги "Хмельницький - Ярмолинці" сталося 30 аварій, 17 з яких припадають на ділянку від обласного центру до села Перегінка.  На трасі "Дунаївці - Кам’янець-Подільський" -  сталося 12 аварій. Слід зауважити, що саме тут знаходиться сумнозвісний "тещин язик".

15 ДТП сталося на шляху - "Хмельницький - Старокостянтинів". Та 11 разів авто потрапляли в аварії на відрізку траси у напрямку "Остропіль - Старокостянтинів".

Читайте також: Смерть молодого хлопця і небезпека для пішоходів: хроніка ДТП у Хмельницькому


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up