Доїхати до центру неможливо: хмельничанка Юлія просить пустити додаткові маршрутки по вулиці Трудовій

Доїхати до центру неможливо: хмельничанка Юлія просить пустити додаткові маршрутки по вулиці Трудовій
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради.
  • Авторка звернення зазначає, що через брак маршруток доїхати до центру міста із вулиці Трудової вкрай важко. 
  • Жінка просить  вирішити транспортне питання.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 14 серпня. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".

Авторка звернення Хайнацька Юлія Юріївна зазначає, що через брак громадського транспорту місцевим мешканцям важко доїхати до центру міста і не лише. Хмельничанка звертає увагу на швидкий темп забудови та збільшення чисельності населення мікрорайону та наголошує, що при цьому кількість маршруток, автобусів лишається незмінною. Тож жінка просить пустити додатковий громадський транспорт.

- У вказаному мікрорайоні побудовано та заселено багато житлових комплексів, ще кілька в процесі будівництва, функціонує ТРЦ "Woodmall", а кількість маршруток лише скорочується (№20 скасовували, №61 скасовували, №28 скоротили). Виїхати вранці до центру неможливо! Як і доїхати від залізничного вокзалу до автостанції №1 - написала Юлія,

Відео дня

Петицію уже підтримали 24 особи. Для розгляду звернення необхідно 500 голосів. До кінця голосування залишилося 89 днів. Підтримати петицією можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Юрий Коляско

    А коли їздить 11 автобус,чи хочаб маршрутка?Зато мерія вночі сяє вогнями!За наш рахунок!Досить на бюджетні кошти,латати дороги по 5 мільонів,НАШИХ КОШТІВ!Відремонтуйте відремонтовані дороги за минулий рік,АЛЕ ЗА КОШТИ ТИХ,ХТО ЇХ РЕМОНТУВАВ ТА НАДАВАВ ГАРАНТІЇ!Реконструкція!!!!!!!!фонтану по Свободи- 5 млн.грн.!!!!А страуси там будуть?????За 5 млн.грн. в Хмельницькому  продають 20 однокімнатних квартир В НОВОБУДОВАХ!!!!!!Спустітсья на землю !КОРУПЦІЇ СТОП!!!!!!!
  • Мастер Автополив

    Трамвайную сеть давно пора строить, город большой. Трамвай же с рейса не сойдет-колея не пустит.
  • Іван Іванович

    Львів
  • Лариса Мачульская

    Виїхати не можливо, 61 автобус був і то зняли,28 і 40 на автовокзал не заїжають.жахливе добивання
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up