Ford влетів у стовп та перекинувся: у жахливій ДТП на Хмельниччині загинуло 4 людей (ФОТО)

Ford влетів у стовп та перекинувся: у  жахливій ДТП на Хмельниччині загинуло 4 людей (ФОТО)
  • Смертельна ДТП сталася вночі у Деражнянському районі.
  • За попередніми даними 25-річний водій був п'яним.
  • В авто на момент аварії було 6 людей, четверо з них загинули на місці. 

Моторошна аварія сталася 22 вересня близько 2-ї години ночі неподалік села Новосілка. Як повідомили у ГУ НП області, 25-річний водій "FORD MONDEO" не впорався з керуванням та в'їхав у електроопору. Після чого автомобіль перекинувся.

В результаті ДТП четверо пасажирів, які сиділи на задньому сидінні, загинули. Усі вони були жителями Деражнянського району. Їм було 34, 28, 21 та 18 років. Водій автомобіля отримав політравми. Його госпіталізували. Ще один 28-річний пасажир не постраждав.

За попередніми даними, водій перебував у стані алкогольного сп‘яніння. На місці аварії працює слідчо-оперативна група. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". До слова, її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Відео дня

Читайте також: 18 смертей у ДТП. У поліції назвали найбільш небезпечні ділянки трас на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Мария

    Его выпустили сегодня, а моего брата не вернуть. Где справедливость!!!!???
  • Оксана Бойчук

    Я звичайно незахищаю. Водія авто але ж і пасажири бачили з ким сідали їхати. Жаль що такі литальні наслідки
  • Андреев Сергей

    За синьку давно пора вводить тюремный срок! 3 года самое то. А тем кто видел и не сообщил -  год, как соучастнику.
  • Мастер Автополив

    Да уж, поэтому в сэсэре у селян ничего быстрее трактора и мотоцикла с коляской не было. Хотя умудрялись и их топить и переворачиваться. А тут такая зажиглка. Толян тойвон до того за смагаю. А зара. Бац и 4 трупа.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up