Хмельничанка Світлана просить збільшити кількість громадського транспорту до обласної лікарні

Хмельничанка Світлана просить збільшити кількість громадського транспорту до обласної лікарні
  • Жінка звернулася до міської ради з відповідною петицією.

У єдиній системі місцевих петицій з'явилося нове звернення. Її авторка Світлана Д'якович просить збільшити кількість громадського транспорту до обласної лікарні з центра міста.

  • "За даним маршрутом є лише маршрут 32, де маршрутки їздять один раз на годину і не включають маячки. На протязі дня люди не мають змоги добратись до лікарні. Майже всі люди добираються до міської лікарні чи заготзерно і пішки йдуть до обласної. О 18.00 не можливо з роботи добратись додому, так я маршруток вже немає у цей час. Люди похилого віку змушені проходити велику відстань, щоб дістатись до медзакладу", - написала жінка.

Петицію опублікували 15 листопада. Для того щоб її розглянули у міськраді, звернення має набрати 500 голосів. Зробити це потрібно за наступні 88 днів. Підтримати ініціативу можна ТУТ

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Катя Попик

    Нехай купить собі гелікоптер, вигідніше вже обласну лікарню перенести в Шепетівку

    Катя Попик reply Катя Попик

    А на місці обласної побудувати великий завод,навіщо нам дві лікарні і третя района?Вони ж не облслуговують міське населення, паї забрали,роботи забрали, не хватає їм таксі до самої роботи..
  • валерія

    ДЕЕЕЕ?Земля для городян????
    З 1995-1997 рік ВСЯЯЯ земля, згідно конституції СТАТТЯ 13 була розділена між УСІМА жителями області.
    Мешканці села получили МАЙНОВІ паї - трактором, ковгоспом, коровою, свинею, фермою, іншим майном ковгоспа.
    Мешканці міста отримали ваучири, облігації,  на майно міста - АКЦІЇ на заводи, фабрики , і інші майнові сертифікати.
    Залишилась ЗЕМЛЯ. Їі розпаювали пополам - жителям міста і жителям сіл. Сільску землю отримали мешканці сіл ( всі мешканці ,ААЛЕ найбільши чином діти голови ковгоспу, родичі сільради, куми голови ковгоспу і сільради.) Деякі села, напр пирогівці, щервона зірка паїв не отримали, землю не розпаювали до сих пір.

    А землю НЕРОЗПАЙОВАНУ городян віднесли до земельного фонду , резервного фонду землі ,  фонду держ призначення землі  ,  землі запасу, землі лісового фонду, землі водного фонду, землі природно-заповідного фонду. ОСЬ ЦЮ ЗЕМЛЮ, НЕРОЗПАЙОВАНУ, ГОРОДЯН І БУДУТЬ ПРОДАВАТИ,
    АЛЕ в 1997-1998  році сільскі на один рік приїхали, повлаштовувались на фабрики, заводи, ВЗЯЛИ БЕЗ %кредити від роботи на будівництва житла, хати, дачі , БО НАПЕРЕД ЗНАЛИ про знецінення грошей (в ці роки поводили купони, і люди стали отримувати зарплатню МІЛЬЙОНАМИ ГРИВЕНЬ) і сільскі обанкротили підприємства і підприємства розвалилиса. І ТУТ НАСССС_ЛИ, ЗДОРОВЯ забрали, ЗЕМЛЮ забрали,льготи набрали на всю родину,  здитинства пільги, РОБОТИ позабирали, чому завкридували розвалили , а винен хто - ПУТІН??? ГРОЙСМАН? СИМЧИШИН?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up