Хмельницький: до того як насмерть збити пенсіонерку, депутат проїхав за кермом лише годину

Хмельницький: до того як насмерть збити пенсіонерку, депутат проїхав за кермом лише годину
За кермом джипу, який вранці 16 жовтня поблизу майдану Незалежності збив насмерть жінку, був депутат Ярмолинецької районної ради, начальник обласної екологічної інспекції Віталій Гуменюк.

"Дані про водія - час перебування за кермом - 1 година" повідомили у прес-службі управління ДАІ у Хмельницькій області.

81-річна пенсіонерка, яка переходила дорогу та загинула на місці після наїзду на неї джипу депутата, мешкала у селі Климашівка Хмельницького району. 

Віталій Гуменюк з 2010 року обраний депутатом Ярмолинецької районної ради, є член Партії регіонів, повідомляють у ДАІ. Посвідчення водія категорії «В» отримав у 2005 році. Автомобіль Nissan Pathfinder SE», за кермом якого був чиновник, належить Яромолинецькому СЗАТ «Агропрод ЗПТ», зареєстрований у Городку.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дмитрий

    >>є член Партії регіонів, повідомляють у ДАІ

    почему именно ДАИ сообщают кто член какой партии. Я думал это делаю в Обленерго.
  • Анатолій Долинський

    Журналюги! Не джипу, а джипа! А що значить: перебування за кермом - одна година. Це якісь нормативи для звільнення від відповідальності?

    Коновалов Николай reply Анатолій Долинський

    Цей факт сам по собі нічого не значить. Просто протокольні дані. Це не стаж керування авто, а час протягом якого водій перебував за кермом до моменту ДТП. Вказується з метою оцінки суб'єктивного фактору втоми водія, впливу втоми на швидкість реакції, наявності у водія технічної можливості уникнути ДТП. Все це може вплинути на подальшу кваліфікацію дій водія, в тому числі і питання вини у вчиненому наїзді.

    А сама новина яйця виїденого не варта. Журналісти даром свій хліб їдять -  "до того як насмерть збити пенсіонерку, депутат проїхав за кермом лише годину "  І ЩО? Як це розуміти? Як реагувати? Незрозуміло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up