На авто по калюжах. Хмельничан просять бути уважними на дорозі

На авто по калюжах. Хмельничан просять бути уважними на дорозі
  • Негода випробовує хмельничан на міцність.
  • І якщо ви сьогодні вирішили сісти за кермо, то пам'ятайте, що на мокрій дорозі автомобіль поводиться інакше, тож ризик потрапити у ДТП збільшується в рази.
  • Патрульні нагадали хмельничанам декілька правил безпечної їзди в негоду.

Дощі не відступають. Вони перетворюють дороги на ріки. Тож, водіям варто бути уважнішими. У патрульній поліції Хмельницької області вирішили, що не зайвим буде нагадати водіям важливі правила їзди в дощову пору:

Перше і найважливіше – дотримуйтесь безпечної дистанції.

Не перевищуйте швидкість, не робіть різких маневрів і гальмувань. Після випадання опадів проїжджа частина стає дуже слизькою, тож гальмівний шлях стає більшим, а втримати авто на дорозі при таких умовах значно важче.

Відео дня

У дощ видимість значно погіршується. Уважнішими варто бути і пішоходам. Йти по переходу можна, лише переконавшись, що всі автомобілі зупиняться. Крім того, перейти дорогу потрібно вчасно.

Якщо дощ настільки сильний, що ви не бачите транспорт, який їде попереду, рекомендується виїхати на узбіччя і зупинитися, включивши при цьому "аварійку".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up