На Бандери перекриють рух на добу: коли і де доведеться об'їжджати

На Бандери перекриють рух на добу: коли і де доведеться об'їжджати
Фото ілюстративне
  • З ранку 24 липня на перехресті вулиць Бандери — Миколи Мазура розпочнуть роботи із приєднання водопроводу. Через це рух транспорту обмежать.
  • Де саме не можна буде проїхати, дивіться далі.

З 9-ї години ранку 24 липня до 9-ї години ранку 25 липня на перехресті вулиць Бандери — Миколи Мазура працюватимуть комунальники. Там проводитимуться роботи із приєднання ділянки новозбудованого водопроводу. Про  це повідомили у МКП “Хмельницькводоканал”.

Як зазначають, на період виконання робіт частину вулиці Бандери перекриють. Проїхати не можна буде на відрізку від вулиці Зарічанської до проспекту Миру.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Tonya Tomas

    Не їдьте через газконтору,бо там шлагбауми!!!!
  • Віталій Малий

    ну стоїть воно викопане пів місяця а чого людей там нема? не працюють?
  • Марина

    Неймовірно. Майже місяць труднощі в проїзді і перекриття і не можуть зробити ні труби, ні дорогу.  Якщо немає працівників не беріться. шалені гроші а толку як кіт наплакав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up