На Чорновола встановлюють новий світлофорний об'єкт за 600 тисяч гривень

На Чорновола встановлюють новий світлофорний об'єкт за 600 тисяч гривень
ХМР
  • Нові світлофори розмістять на перехресті вулиць Чорновола та Красовського.
  • Окрім цього, там встановлять пристрої звукового супроводу, спеціальні світильники та облаштують тротуари з пандусами

Новий світлофорний об’єкт уже скоро запрацює на перехресті вулиць Чорновола та Красовського в обласному центрі.

Як уточнили у пресслужбі міської ради, даний об’єкт включає 6 транспортних світлофорів та 4 світлофори для пішоходів, пристрої звукового супроводу, спеціальні світильники, дорожні знаки на щитах із жовтим світлоповертаючим фоном. Також на перехресті будуть облаштовані тротуари з пандусами та використанням тактильної плитки. На реалізацію проєкту з міського бюджету виділили близько 600 тисяч гривень.

За словами начальника відділу організації безпеки дорожнього руху управління житлово-комунального господарства Олександра Ковальчука, це перехрестя є досить складним, як для пішоходів, так і для водіїв. Саме тому прийняли рішення про встановлення на ньому такого світлофорного об'єкта.

Відео дня
  • "Дуже важко виконати поворот ліворуч з другорядної дороги. Поблизу перехрестя побудовано декілька багатоповерхових житлових будинків, мешканці яких щодня вимушені перетинати магістральну вулицю, по якій рухається велика кількість легкового та вантажного транспорту. Нерідко відбуваються дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими людьми. До того ж, нещодавно тут почав курсувати тролейбус № 4. Зважаючи на всі обставини було прийнято рішення про встановлення світлофорного об’єкта", - зазначив він.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Лена Дддддд

    А ми чекали в Ружичній хмельничанка

    Лена Дддддд reply Лена Дддддд

    Кирилл Именин просто ви не знаєте тих людей які потрапляли в аварію саме там я знаю двох кого там збивали на переході

    Кирилл Именин reply Лена Дддддд

    Лена Дддддд ше тільки там не вистачало...
  • Сергій Покотило

    600 тис.грн

    Це ппц
  • JoHn Mnemonic

    А по чем светофор ?)))

    Мілінський Ігор reply JoHn Mnemonic

    Мер знає скільки... напевно на щось треба гроші для своїх потреб.
  • Хмельничанин

    А навіщо фото з перехрестям Бандери - Зарічанська?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up