На Хмельниччині автомобіль збив дівчину та втік: водій "злякався"

На Хмельниччині автомобіль збив дівчину та втік: водій "злякався"
  • Авто збило 17-річну дівчину. Але, замість того, щоб викликати допомогу, водій дременув геть.
  • Щоправда, заховатися йому не вдалося.
  • Коли ж копи запитали його, чого він втік, той сказав, що "злякався".

Подія мала місце вночі 30 вересня по вулиці Чайковського у Старокостянтинові. 17-річну дівчину на узбіччі збив автомобіль. Замість допомогти, водій втік з місця аварії. Швидку та поліцію викликали свідки.

Медики терміново доправили постраждалу в травматологічне відділення місцевої лікарні. За попередньою інформацією, у дівчини діагностували забої різних частин тіла. На щастя, загрози її життю та здоров’ю немає. 

Під час оформлення ДТП поліцейські виявили на дорозі значок від авто "Volgswagen" та дрібні уламки білого кольору. Відтак, опитали місцевих жителів, хто в цьому районі може пересуватися на такому автомобілі. Опрацьовуючи надану громадянами інформацію, поліцейські завітали до 27-річного місцевого жителя, який зізнався у скоєному і показав де заховав транспортний засіб. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Відео дня

Свою втечу чоловік пояснив тим, що злякався. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up