На Хмельниччині автомобіль злетів з дороги та перекинувся: постраждала пасажирка

На Хмельниччині автомобіль злетів з дороги та перекинувся: постраждала пасажирка
  • Аварія сталася неподалік Красилова.
  • На місці працювали рятувальники.
 

27 лютого сталася дорожньо-транспортна пригода поблизу міста Красилів. Водій автомобіля OPEL, не впорався з керуванням та злетів у кювет. Після цього автомобіль перекинувся на бік в меліоративний канал із водою.

На момент аварії в авто знаходився водій та пасажирка. Останню затисло в салоні авто, тож діставати її довелося рятувальники.

Як повідомили у ГУ ДСНС області, по прибуттю бійці провели роботи з деблокування пасажирки й транспортування її до карети швидкої, також за допомогою тросу рятувальники відбуксирували автомобіль з каналу.

Відео дня

Обставини та причини події встановлюють правоохоронці.

Читайте також: П’яний поліцейський насмерть збив жінку на Хмельниччині: нові подробиці та фото з місця ДТП 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Лена Гавнрлюк

    Дороги давно потрібно зробити і то повсі країні
  • Dmytro Velychko

    Дороги робіть!!!а ,,занести" може і при 50 км/год!

    Ruslan Katsai reply Dmytro Velychko

    Dmytro Velychko Може,але не злетить з дороги і не перекинеться при 50!

    Олександр Рижий reply Dmytro Velychko

    Dmytro Velychko  Я згідний що при 50-ти км/год може занести  , але при 120 авто й 150 км/год то краще заносить і перекидає .
  • Николай Сабадаш

    До булави треба голови.
  • Микола Майко

    Зимові колеса, дотримання швидкості і все буде добре
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up