На Хмельниччині в ДТП загинула 36-річна водійка

На Хмельниччині в ДТП загинула 36-річна водійка
  • Слідчі відкрили кримінальне провадження та з'ясовують всі обставини події.

Вчора, 24 червня, близько 18:00 на автодорозі «Житомир – Чернівці» між селами Старий Остропіль та Вишнопіль Староостропільської тергромади 36-річна мешканка Житомирської області, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf», зіткнулася з відбійником. Від отриманих травм жінка загинула на місці події, повідомляє поліція.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та встановлюють усі обставини події.

Читайте далі:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олександр

    Літають
  • Fairy

    А могла би вижити якби не було відбійника😒, відбійники треба не всюди ставити а у визначених місцях а в нас по нормативам їх всюди ліплять бо так написано 🥴

    Лесовой К. reply Fairy

    Їх і ставлять в місцях, визначених нормативами. На жаль, часто з порушенням конструкції початкових і кінцевих ділянок, які треба або відводити в сторону від дороги, або заглиблювати. Це не перший випадок, коли стрічка протикає авто. Так не повинно бути.

    Ivan reply Fairy

    частково правда, бо ти не рахуєш скільки людей врятував відбійник від вильоту в небезпечну ділянку (зустрічну смугу, рів з водою, врятував від перевороту (а якшо водій був не пристебуний то вилетів через вікно і придавило) і тд.) відбійники також рятують, але інколи стається таке

    Жанна reply Ivan

    Так але чому вона влетіла в той відбійник. Ми як завжди обговорюємо результат а причина яка ?...

keyboard_arrow_up