На Хмельниччині “Volkswagen” насмерть збив двох велосипедистів

На Хмельниччині “Volkswagen” насмерть збив двох велосипедистів
  • Ймовірно, водій був п’яний.
  • Від проходження перевірки на “Драгері” він відмовився.

Двоє велосипедистів загинули під колесами автомобіля. На них скоїв наїзд 34-річний водій автомобіля “Volkswagen Transporter Т4”. Він рухався дорогою «Житомир-Чернівці», яка проходить повз село Ладига Старокостянтинівського району. Місцеві мешканці їхали в попутному для нього напрямку і потрапили під колеса. Обоє від отриманих травм загинули на місці. Чоловіку було 48 років, жінці - 55.

На місце події свідки викликали поліцію. Водієві автомобіля копи запропонували пройти  освідування на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Однак від огляду чоловік відмовився. Про це повідомили на сайті ГУНП у Хмельницькій області.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб». 

Відео дня

Водієві загрожує до десяти років в’язниці та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Василь Калим

    Народ я вибачаюся мені неодноразово попадалися велосипедисти посеред ночі в туман без світла фар без желетки як таке зрозуміти

    Наташа Царук reply Василь Калим

    Василь Калим цей інцидент трапився приблизно о 5 вечора, + водій був п‘яний і наскільки я знаю в населеному пункті швидкість автомобіля допускається 50-60 км, а водій їхав 160
    Ніякі відбивачі йому не допомогли побачити ДВОХ людей.

    Борисас Моисеявичюс reply Василь Калим

    Согласен. Палка о двух концах: водители зачастую не уважают велосипедистов, но некоторые из них часто едут не по правилам, без освещения, а порой и в нетрезвом виде.
  • Vadim Gzhegozhevskiy

    Моє село рідне, мої земляки
  • Тетяна

    Чи були в велосипедистів освітлювальні прилади, щоб їх можна було розгледіти.?Дуже часто велосипедисти не використовують їх, як їх тоді розгледіти?

    Анонім reply Тетяна

    Не ганяй під двісті кілометрів і зможеш загальмувати. Ублюдки переводять вину на загиблих.
  • Юрий

    Вбивство 2х людей!
    А у нас поліція не може визначити чи він був п'яний?! Ще трохи і будемо гірше Гандураса!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up