На проспекті Миру зіткнулися “Volkswagen” та “Mercedes”. Постраждала жінка (ФОТО)

На проспекті Миру зіткнулися “Volkswagen” та “Mercedes”. Постраждала жінка (ФОТО)
Фото dtp_khm
  • Аварія сталася сьогодні, 27 грудня,  близько 10-ї години.

  • В ній постраждала 55-річна хмельничанка.

Сьогодні, близько 10-ї години, на проспекті Миру сталася аварія, в якій постраждала 55-річна жінка. Зіткнулися легковик “Volkswagen”, яким керував 34-річний чоловік та автобус “Mercedes-Benz”. За кермом останнього був 59-річний чоловік. В салоні його транспортного засобу сиділа 55-річна пасажирка. Від зіткнення вона отримала травми та звернулася за допомогою медиків. Про це повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції у Хмельницькій області. 

На місце аварії викликали слідчо-оперативну групу. Наразі справою займаються слідчі. Вони встановлюють всі обставини даної транспортної пригоди. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Богдан Жилович

    Проспект після "ремонту" став дуже аварійнонебезпечним.  Дуже багато переходів, світлофорів, пішоходів порушників. Що найменше там потрібно будувати підземні пішохідні переходи. Намагаюсь уникати їзди по проспекту.

    Богдан Жилович reply Богдан Жилович

    Viktor Dikhtiar Переважна більшість користується цим переходом. А якщо виходити з вашої логіки, то і світлофори можна не ставити і пішохідні переходи (наземні) не облаштовувати, всеодно болять ноги і можна йти навпростець. А підземки спростили б рух насамперед автомобілям й однозначно убезпечили б пішоходів.
  • Денис Кишко

    Хто винен у ДТП?
  • Дмитро Коробчинський

    Ця маршрутка їздить по маршруту, який належить "РЕМБУДТРАНС", а "РЕМБУДТРАНС"  належить мандзію, який за збігом обставин став народним депутатом України, незабаром в Хмельницькому треба очікувати "покращень умов" перевезення і підняття ціни на проїзд в маршрутках
  • Дмитро Коробчинський

    А чьому не вказано що це було МАРШРУТНЕ ТАКСІ!!!??? ЖУРНАЛЮГИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up