На трасі біля Скаржинець BMW лоб у лоб зіткнувся з Volkswagen

На трасі біля Скаржинець BMW лоб у лоб зіткнувся з Volkswagen
Фото dtp_khm
  • "BMW 520" виїхав на зустрічну смугу ругу та зіткнувся з "Volkswagen".
  • На місці працювали рятувальники.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 14 вересня. За попередньою інформацією, водійка автомобіля "BMW 520" виїхала на зустрічну смугу ругу та допустила зіткнення з "Volkswagen". За кермом останнього був 44-річний громадянин Туреччини. Про це повідомили у прес-службі Головного Управління ДСНС області.

На місті аварії було проведено роботи по запобіганню виникнення загоряння автомобіля та проведено змивання з проїжджої частини паливно-мастильних матеріалів та уламків автомобілів. 

Інформації про постраждалих немає.

Відео дня

Слідкуйте за оновленнями на сайті "ВСІМ".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Сергей Шаров

    Немає такого міста як "Хмельницк", є Хмельницький.
  • Ірина

    Трохи поправки. Не один громадянин Туреччини а 6 їх в машині було 6 людей.  Я їхала на Хмельницьк бачила аварію но постраждалих не було вже тільки поліція і рятувальники і пожежна машина. Коли я приїхала в обласну лікарню там вже всі бігали бо на приймальню привезли 6 турків 2 в відділенні травми голови не пам'ятаю як називається 2 в травматології (ортопедії) з переломом ніг.  На другий день після аварії ще більше турків приїхало бусом щось там вирішували но що не знаю бо не розумію турецької мови. Виноватиця аварії жінка з Каменя подільського на скільки знаю відмовилася від показів чекала коли приїде чоловік вона не сильно постраждала пару царапин і переляк.
  • Беркут

    Иванка Чабанюк, выучи грамоту. Нет такой страны "Турція", есть страна "Туреччина".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up