На трасі М-12 неподалік Хмельницького влаштовують систему зважування авто у русі

На трасі М-12 неподалік Хмельницького влаштовують систему зважування авто у русі
  • Система моніторингу за станом доріг та умовами руху - "Weight-In-Motion" запрацює на ділянці біля Давидковецького перехрестя.

На ділянці автошляху М-12 на Хмельниччині, яка є частиною майбутньої "Дороги Єдності" М-30 сполученням Стрий - Ізварине, на км 277+000 - км 278+253 триває монтаж системи моніторингу за станом доріг та умовами руху - "Weight-In-Motion".

Наразі тут уже здійснено бетонування фундаменту та монтажу закладних конструкцій. Після набрання міцності бетону розпочнеться монтаж рамок конструкцій. Про це повідомили у пресслужбі САД.

  • "З метою запобігання виникнення загрози майну, життю та здоров'ю, закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними на ділянці проведення монтажно-будівельних робіт, неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків, безпечної дистанції та швидкості руху", - наголосили дорожники.

Нагадаємо,  Weigh-in-Motion — це розумна система збору інформації про рух транспортних засобів українськими дорогами. Система WІM веде цілодобове спостереження, фіксуючи щосекунди кожне порушення, в тому числі із розпізнаванням номерного знаку.

Відео дня

Нещодавно такий комплекс встановили на ділянці біля села Порохня. 

Службою автодоріг було надано пропозиції Укравтодору щодо ділянок доріг, де необхідно встановити  такі комплекси:

  • М-12 Стрий-Тернопіль- Кропивницький-Знам’янка, км 277;
  • Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів, км 274;
  • Н-03 Житомир-Чернівці, км 209;
  • Н-03 Житомир-Чернівці, км 246;
  • М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, км 209;
  • М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, км 320. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Кухар

    От воно шо, а я думаю що вони там асфальт портят👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up