Невдала втеча та одразу 4 штрафи: за що у Хмельницькому "оформили" 29-річного водія

Невдала втеча та одразу 4 штрафи: за що у Хмельницькому "оформили" 29-річного водія
  • Водій "Mazda" вчинив ДТП на Виставці та одразу втік.  
  • Однак, за допомогою свідків його швидко затримати. 
  • На втікача склали одразу чотири протоколи.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 18 березня. На вулиці проспект Миру "Mazda", рухаючись заднім ходом, в'їхала у припаркований "ВАЗ". Після чого, водій швидко покинув місце події.

Однак, свідки відразу повідомили про ДТП до поліції. Уже через кілька хвилин втікача вдалося затримати неподалік. Про це повідомив речник патрульної поліції Хмельницької області Роман Мартинюк.

"Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння та відмовився від проходження огляду", - уточнив правоохоронець.

Відео дня

Відтак, на 29-річного водія патрульні склали адміністративні матеріали за статтею 124 КУпАП (вчинення ДТП); статтею 122-2 КУпАП (з'їзд з місця вчинення автопригоди); статтею 130 КУпАП (відмова від проходження огляну на стан сп'яніння) та 126 КУпАП (відсутність при собі усіх необхідних документів).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up