Перекинутий "Renault" та "Mercedes" в заметі: наслідки снігопаду на Хмельниччині

Перекинутий "Renault" та "Mercedes" в заметі: наслідки снігопаду на Хмельниччині
  • У ніч Хмельниччину накрили снігопади. Погіршення погоди стало справжнім випробуванням для водіїв.
  • Так вранці 13 грудня рятувальники уже двічі діставали автомобілі, водії яких не змогли протистояти сніговій стихії. 

У ніч на 13 грудня Хмельниччину накрили снігопади. І хоча снігу нападало небагато, однак біди негода все ж наробила. Так погіршення погоди стало справжнім випробуванням для водіїв. Протистояти стихії змогли не всі.

Так близько 4-ї години ранку на польовій дорозі поблизу села Перекора Старосинявського району. "Mercedes-Benz Vito" застряг у заметі. Водій самотужки виїхати не зміг, тож на допомогу покликав надзвичайників.  Рятувальники, які прибули до місця події, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягли мікроавтобус на розчищену ділянку дороги.

Згодом, близько 8-ї години рятувальники міста Старокостянтинів мчали на допомогу водієві автомобіля "Renault-Maester". Як виявилося, водій біля села Красносілка, не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Автомобіль перевернувся. На щастя, ні водій, ні пасажири не постраждали. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Відео дня

У зв'язку із погіршенням погоди усіх водіїв просять бути уважними та обережними на дорозі.

Читайте також: Двоє людей потрапили до лікарні внаслідок подвійної ДТП у Красилівському районі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up