Під домашній арешт посадили посадовця, який насмерть збив пішохода на Хмельниччині

Під домашній арешт посадили посадовця, який насмерть збив пішохода на Хмельниччині
  • П’яний начальник державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС збив чоловіка на узбіччі.
  • Пішохід помер, а ось на водія тепер чекає суд.
  • На період досудового розслідування чоловіка вирішили не відправляти в СІЗО, а посадити під домашній арешт.

Смертельна ДТП за участю начальника державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС України у Хмельницькій області сталася ввечері 2 грудня в Білогір’ї. Посадовець на власному автомобілі збив 54-річного чоловіка, який йшов узбіччям. У результаті пішохід помер на місці.

Як виявилося, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Під час перевірки Драгер показав результат у 2,18 проміле.

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури 8 грудня, водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого). Її санкція передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Відео дня

Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронних засобів контролю. Також чоловіка відсторонено від посади.

Наразі вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, та завершення досудового розслідування.

Читайте також: Автомобіль перекинувся вверх дном. У ДТП на Хмельниччині загинуло 3 людей (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up