П'яний житель Дунаєвеччини вкрав авто у свого друга та розбив його

П'яний житель Дунаєвеччини вкрав авто у свого друга та розбив його
  • 37-річний чоловік поцупив ключі від "Audi" свого друга та поїхав кататися.
  • Однак, далеко він заїхати не зміг. Виїхавши за село водій в’їхав у дерево.
  • Тепер йому загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.

Подія сталася вчора, 12 червня. Вранці двоє мешканців села Малієвець разом відпочивали. Бувши напідпитку, 37-річний чоловік вкрав ключі від авто у свого друга та поїхав кататися. Виїхавши за село він не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Про це повідомили у прес-службі Дунаєвецького відділу поліції.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 "Незаконне заволодіння транспортним засобом" Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: Водій Audi "під кайфом" катався вулицями Хмельницького

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • вадим

    хорошая аудюха была
  • Николай Коваль

    Думаю потрібно нагородити.Пили вони обидва і власник і крадій і пили разом.Після випивки якби їхав пяний власник можливо б наїхав на людину як часто в нашій країні буває.Його собутильнік вкрав авто і вїхав в дерево .Можливо своїм вчинком він спас чиєсь життя.За таке потрібно нагороджувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up