Ремонт мосту у Старокостянтинові: що уже встигли зробити за 8 мільйонів гривень

Ремонт мосту у Старокостянтинові: що уже встигли зробити за 8 мільйонів гривень
  • Переправу через річку Случ взялися ремонтувати у листопаді 2018 року. Відтоді водії змушені об'їжджати його. 
  • Наразі ремонт у розпалі. На роботи уже витратили 8 мільйонів. Що встигли зробити за ці кошти та коли міст відкриють?

 

Міст на в’їзді в центральну частину Старокостянтинова зі сторони Хмельницького закрили на ремонт восени 2018 року.

Наразі, на мосту завершується влаштування проміжних опор, підводна частина яких вже забетонована. По закінченню цих робіт підрядник розпочне влаштування двох берегових опор.

Як зазначають у САД, після ремонту ширина проїзної частини разом із тротуарами становитиме 15 метрів. На підходах до мосту та безпосередньо на ньому влаштують нові шари дорожнього покриття. На сьогодні, на ремонтні роботи уже витратили понад 8 мільйонів гривень. До слова, на ремонт загалом планували витратити 11,1 мільйона гривень.

Відео дня

"Помірні зимові погодні умови дали можливість працювати відповідно до графіку. У квітні місяці планується відкриття руху через міст у реверсному режимі по лівому проїзду, а повністю завершити ремонт підрядник планує влітку", - йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Через ремонт мосту в'їзд у місто часто перекривають. Тому влаштували об'їзд.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anna Tsipko

    То, нехай, ще той туалет за міліон на ньому поставлять  поставлять.
  • Віталій Горностай

    Все для нас!
  • Дмитрій Сметана

    11 мільйонів, корупция на вищому уровні...
  • Вова Козырь

    Прежде чем делать мост,надо было сделать хорошую обьездную. А у нас все через жопу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up