Щоб не перебігали: хмельничанин Юрій пропонує облаштувати пішохідний перехід зі світлофором біля "Темпу"

Щоб не перебігали: хмельничанин Юрій пропонує облаштувати пішохідний перехід зі світлофором біля "Темпу"
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради.
  • Хмельничанин зауважив, що підземний перехід, який знаходиться за кілька метрів від зупинки, найчастіше ігнорують, а люди просто перебігають по дорозі.
  • Тож, чоловік пропонує облаштувати наземний перехід з світлофором та острівцем безпеки.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 13 травня. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".

Автор звернення, Гордєєв Юрій Миколайович, зазначив, що хоч і біля зупинки "Темп" за кілька метрів розташований підземний пішохідний перехід, більшість людей частіше його ігнорують. Щодня діти та люди похилого віку поспішаючи на зупинку транспорту, біжать скрізь потік машин.

Хмельничанин зауважив, що підземний перехід досить віддалений від зупинок, а його пандус має дуже гострий кут, що не підходять для більшості колясок. Саме це на думку автора й мотивує людей не користуватися ним, а ризикувати та бігти проїжджою частиною.

Відео дня

Тож, Юрій пропонує влаштувати звичайний пішохідний перехід через дорогу поблизу зупинки. Також слід зробити острівець безпеки посеред дороги та поставити світлофор, який в денний час працював би з таймером, а в інший час по натисканню кнопки.

Петиція поки що набрала 1 голос. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 89 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Pavel Kondrashov

    Видно Юра любит нашу ВР
  • Stepan Tanasiychuk

    може зупинку перенести далі?
  • Анонім

    Зробіть вище огорожу вздовж дороги з обох боків, а також посередині дороги від ауді центру до ск літіум, щоб потік пішоходів направити через підземний перехід. Кому не подобається хай йдуть в обхід біля медтехніки.
  • Alexandr Stolyarchuk

    Поставити знаки, що є пішохідний перехід. Огородити дорогу щоб літні люди та діти не могли перелізти.

    Вадім Дмитрієв reply Alexandr Stolyarchuk

    І підключити електрошокер, щоб точно не лізли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up