Skoda злетіла у кювет та врізалась у дерево. У ДТП постраждали троє хмельничан

Skoda злетіла у кювет та врізалась у дерево. У ДТП постраждали троє хмельничан
  • За кермом авто була 25-річна мешканка Хмельницького. За попередньою інформацією, вона не врахувала дорожньої обстановки та з’їхала з проїжджої частини.
  • Двоє пасажирів потрапили до лікарні. 

Ввечері 9 травня на Дунаєвеччині неподалік села Міцівці сталася автопригода з постраждалими. За попередньою інформацією, 25-річна жителька міста Хмельницького, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не врахувала дорожньої обстановки, з’їхала з проїжджої частини в кювет, де зіткнулась із деревом. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля, хмельничани 33 та 25 років, отримали ушкодження. Їх госпіталізували. Водійці надали медичну допомогу без госпіталізації.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України та наразі встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Читайте також: ДТП на Хмельниччині: авто злетіло з дороги та перевернулося


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юрій Гудок

    Жах
  • ЧитачЧитачів

    Це не їзда, як за кермом фаб'я.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up