Смертельне зіткнення з вантажівкою та збиті велосипедисти: ДТП на Хмельниччині за вихідні

Смертельне зіткнення з вантажівкою та збиті велосипедисти: ДТП на Хмельниччині за вихідні
  • В області за минулі два дні сталося 5 серйозних аварій.

За вихідні, 11-12 квітня, у Хмельницькій області сталося 5 автопригод з постраждалими. Про це інформують у Секторі комунікації поліції.

Зокрема у суботу, 11 квітня, в області сталося 4 ДТП, у яких 5 осіб отримали травми.

- в місті Красилів по вулиці Будівельників  24-річний місцевий житель на автомобілі «BMW» з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті ДТП водій та його 30-річна пасажирка отримали травми. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний. Як уточнили у поліції аварія сталася через технічну несправність, в авто відлетіло праве колесо під час руху.

Відео дня

- на автодорозі сполученням "Кам’янець-Подільський — Устя" 41-річний водій автомобіля «Москвич» допустив зіткнення з автомобілем «Skoda Octavia», який рухався в попутному напрямку. У результаті ДТП травмувалася 53-річна пасажирка автомобіля «Москвич». Після надання медичної допомоги жінка від госпіталізації відмовилась.

- на автодорозі  між селами Калинівка та Старий Остропіль Старокостянтинівського району 45-річний хмельничанин на автомобілі  під час руху зачепив дзеркалом заднього виду 32-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. У результаті ДТП велосипедист отримав травми. Його госпіталізували.

- у Теофіпольському районі  26-річний водій на автомобілі «Нива» скоїв наїзд на 35-річного велосипедиста. У результаті ДТП останній отримав травми і був госпіталізований до реанімаційного відділення.

У всіх 4-ох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усі обставини ДТП.

В неділю, 12 квітня, в селі Голосків Летичівського району сталася смертельна ДТП. 55-річний чоловік, керуючи мопедом, під час повороту допустив зіткнення із вантажівкою. У результаті ДТП водій мопеда отримав травми, від яких помер на місці події.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up