Вночі п'яний водій на Інститутській стріляв у людей та вчинив ще кілька ДТП, тікаючи від копів

Вночі п'яний водій на Інститутській стріляв у людей та вчинив ще кілька ДТП, тікаючи від копів
  • Минула ніч видалася "гарячою" для місцевих копів.
  • П'яний чоловік на Інститутській підстрелив двох юнаків, а після втікаючи від полісменів вчинив ще кілька ДТП. 

Близько 10-ї години ночі 5 червня мешканці одного із будинків на вулиці Інститутській почули крики та постріли у дворі. На місце негайно викликали правоохоронців. Як виявилося, між двома 19-річними хмельничанами та 35-річним жителем Красилівського району виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час неї старший чоловік вихопив травматичний пістолет та кілька разів вистрілив у сторони. Він влучив у своїх опонентів. Після цього він втік на авто Toyota. Патрульні негайно розпочали переслідування. 

Тим часом, потерпілих оглянули медики. На щастя, вони відбулись легкими травмами. Тож після надання допомоги у травмпункті їх відпустили додому.

До слова, стрілок залишив по собі цілий слід із правопорушень. На перехресті вулиць Інститутської та Молодіжної він в’їхав в електроопору та втік. А ще через декілька хвилин на вулиці Тернопільській він  зіткнувся з іншим автомобілем і знову ж покинув місце ДТП.

Відео дня

Патрульні помітили авто втікача на вулиці Тернопільській, де він проїхав через регульований пішохідний перехід на заборонений сигнал світлофора. Йому подали сигнал вимоги про зупинку. Врешті, чоловік наїхав на бордюр та зупинився. Як зазначають у поліції, чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак, пройти відповідний тест він відмовився. 

Чоловіка затримали. Зброю у нього вилучили. По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 7 років позбавлення волі. Також патрульні склали на порушника 8 адміністративних матеріалів. Наразі слідчі дії тривають.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Леонид Наседкин

    Таким мудакам надо давать не семь лет,а,самое,лёгкое,лет 15 тяжлой работы,может тогда в мозгах появится ум.
  • Андрей

    Чому б не прийняти закон, про позбавлення водійський прав до вічно? І ще отримання кримінального строку?? Можливо так навчить??
  • Anna Mazyar

    Чому б не публікувати фото та дані таких "прекрасних" людей? Країна має знати своїх героїв. Нехай би пожив з клеймом морального виродка, щодня стикаючись з осудженням та зневагою
  • Irina Ignatova

    Что то
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up