Центр Хмельницького потонув у заторах

Центр Хмельницького потонув у заторах
  • Ввечері 13 грудня у центрі обмежили рух. Від 17-ї години проїхати тут практично неможливо.
  • Наразі найгіршою є ситуація на п'ятьох вулицях.

Ввечері 13 грудня у зв'язку із проведенням Андріївських вечорниць" на частині вулиці Грушевського" обмежили рух.  Центр міста з 17-ї години практично став. Проїхати майже неможливо. Машини наче ті равлики ледь "повзуть". 

Наразі найгіршою є ситуація на таких вулицях:

  • Соборна,
  • Грушевського,
  • Володимирська
  • Проскурівського Підпілля
  • Героїв Майдану. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Татьяна Ховаева

    Одни гуляют, другие страдают! Нельзя подобрать такое место, что бы не ущемлять других? Не все же гуляют! Жить стало весело, жизнь стала веселей!
  • Вика Литовка

    Спрашивается в задаче-нах...ра это было делать?Кроме пробок,никакого толку.
  • Борисас Моисеявичюс

    Там каждый вечер так, но вчера было ещё дольше
  • Віталій Українець

    Неграмотні дії влади  та поліції.

    Якщо дороги перекривають то треба відкривати рух по Камянецькій та Володимирській реверс.

    А якщо пожежа чи швидка в заторі?

    Всім зрозуміло що керовники та інші кабінетні живуть в передмісті.

    Ситуація показує що треба розвант.від транспорту центр.

    Відкрити переїзд по Толстого та переїзд на І.Франка зробити під землею.Зробити автопроїзд між Будівельників та Геологів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up