У Хмельницькому сталася ДТП за участі одразу 4 авто: є постраждалі (ВІДЕО)

У Хмельницькому сталася ДТП за участі одразу 4 авто: є постраждалі (ВІДЕО)
  • Масова аварія сталася напередодні на перехресті Прибузької та Свободи.
  • Там зіткнулися Audi, Dacia Logan, Ford та Volkswagen.
  • За попередньою інформацією, постраждало двоє людей.

Ввечері 19 січня в обласному центрі сталася дорожньо-транспортна пригода. Близько 21-ї години на перехресті вулиць Прибузької та Свободи зіткнулися одразу чотири автомобілі: Audi A4, Dacia Logan, Ford Fiesta та Volkswagen Touran.

За попередньою інформацією, 22-річний водій Audi здійснив зіткнення з автомобілем Dacia Logan, автомобілем Ford Fiesta т Volkswagen Touran. В результаті ДТП травми отримала пасажир автомобіля  Dacia Logan та водій автомобіля Ford Fiesta. Про це розповіла Про це розповіла інспектор управління патрульної поліції Хмельницької області Роксолана Вавринюк.

Наразі справою займаються слідчі. Вони з'ясовують усі обставини та причини аварії.

Відео дня

Момент зіткнення авто потрапив на камери відеонагляду:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Alex FenoMEN

    Через одного придурка постраждало ще три машини....
  • Valentina Cavazza

    Кожного дня щось стається!
  • Алексей Катков

    Согласен с водителем,который пишет,что нужен круг.
  • Сергей Денисов

    В н
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up