У Полонному автомобіль злетів з дороги у річку

У Полонному автомобіль злетів з дороги у річку
  • Водій не впорався з керуванням. Автомобіль занесло й він злетів з дороги в річку.
  • На берег його діставали рятівники.
  • Ніхто не постраждав.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 червня, біля мосту на вулиці Ходякова. Водій легковика не впорався з керуванням й автомобіль занесло. Він з'їхав з дороги прямо у річку Хоморець.

Водій зміг самотужки вибратися на берег. А от автівку з води діставали рятівники. Про це йдеться у повідомленні ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Під час дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав.

Відео дня

Читайте також: Наслідки грози: три будинки загорілися через удари блискавок у Полонському районі

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up