У Раковому Ford в'їхав у Daewoo: постраждало двоє людей (ФОТО)

У Раковому Ford в'їхав у Daewoo: постраждало двоє людей (ФОТО)
  • Вранці на перехресті не розминулися дві автівки -  "Ford Mondeo" влетів у "Daewoo Sens". 
  • Внаслідок удару травми отримали чоловіки, які перебували у Daewoo. Одного з них госпіталізували.
  • Усі обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 9 квітня, на перехресті вулиць Чорновола та Трудової. 19-річний хмельничанин на "Ford Mondeo" в'їхав у авто "Daewoo Sens".

У результаті ДТП постраждали 55-річний водій "Daewoo Sens" та його пасажир. У кермувальника діагностували перелом руки. У 42-річного пасажира — політравму та перелом кісток тазу.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі з’ясовуються усі обставини ДТП.

Відео дня

Нагадаємо, днем раніше, 8 квітня, на перехресті вулиць Чорновола та Трудової "Daewoo Sens" зіткнувся з мотоциклом "Yamaha". Внаслідок ДТП постраждав водій "двоколісного".

Читайте також: Троє збитих пішоходів і смерть на залізниці: хроніка ДТП у Хмельницькому

Фото: dtp_khm 
Фото ГУНП

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Татьяна Рацинская

    Яка різниця раково не раково,в статті вказана назва вулиць!!!Люди постраждали,хлопець в реанімації  і дай Бог що б все було добре,що б одужав швидше!!!
  • Людмила Накапюк

    Яке ж це Ракове?Вивчить назви мікрорайонів спочатку,знавці!

    Марина Тарновская reply Людмила Накапюк

    План
  • Вова Школьников

    Покупляли права і їздять, 19 років що тій голові робиться?
  • Марина Козубай

    Це не Раково
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up