У Шепетівці жінка на ходу випала з автобуса. Вона у комі (ОНОВЛЕНО)

У Шепетівці жінка на ходу випала з автобуса. Вона у комі (ОНОВЛЕНО)
Фото ілюстративне
  • Трагедія сталася вранці 14 квітня. Поїздка у переповненому автобусі для місцевої мешканки скінчилася у реанімації.
  • Пасажирка на ходу випала з автобуса та сильно травмувалася.
  • Наразі вона у стані коми, лікарі зараз борються за її життя.

Інцидент стався у неділю, 14 квітня, на вулиці Валі Котика. Вранці під час руху автобуса №9 з нього випала літня жінка. Про це пише "Сайт міста Шепетівка".

За словами свідків, автобус був переповнений, тому пенсіонерка стояла на останній сходинці. Жінка сперлась на двері й ті відчинились, в наслідок чого вона випала на проїжджу частину. 

Потерпілу негайно госпіталізували. Наразі її стан тяжкий, вона перебуває в реанімації без свідомості.

Відео дня

Як зазначають перевізник, на маршруті якого сталася ця трагедія,  вже мав зауваження щодо якості виконання перевезень. "Буквально нещодавно була перевірка, яка зафіксувала порушення технічного характеру".

Згодом у поліції повідомили, що автобус вилучили та помістили його на штрафмайданчик.

"Попередньо за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться розслідування, в ході якого правоохоронці нададуть повну правову оцінку ситуації та дій 47-річного водія маршрутного автобуса".

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • No Names

    буде вина невина людина, замість того щоб дочекатись іншого автобуса - за правилом пенсіонерів потрібно впихатись розпихаючи всих, даючи такий приклад молодому поколінню, а потім обурюватись яке підростаюче покоління... а водій який є за кермом маршрутного таксі зобовязаний зупинятися так як вказано в його маршруті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up