Уникайте маневрів та тримайте дистанцію: через негоду хмельничан просять бути уважними на дорозі

Уникайте маневрів та тримайте дистанцію: через негоду хмельничан просять бути уважними на дорозі
0372.ua
  • На Хмельниччині вирує негода. Синоптики прогнозують дощ з мокрим снігом, шквали та ожеледицю найближчими днями.
  • Водіїв просять берегтися.

По всій Україні 26 та 27 листопада вируватиме негода. Синоптики обіцяють снігопади, шквали та ожеледицю. Через різке погіршення погоди українців просять бути обережними на дорозі.

"Сильні снігопади очікуються вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада - мокрий сніг, місцями сильний із приростом снігового покриву 8−15 см. На дорогах буде ожеледиця та налипання мокрого снігу".

Водіям нагадують правила їзди у негоду та просять бути уважними. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:44 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up