Увага, обмеження руху! На дорогах встановлюють блок-пости

Увага, обмеження руху! На дорогах встановлюють блок-пости
  • У Службі автодоріг повідомили про встановлення блок-постів на кордоні з сусідніми областями.

Мешканців Хмельниччини попереджають про встановлення блок-постів на дорогах. Також слід бути готовим до перевірки документів.

"В зв’язку із запровадженням надзвичайного стану на всій території України, Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області повідомляє про встановлення блок-постів на дорогах, які перетинають кордони між сусідніми із Хмельниччиною областями – з Рівненською, Житомирською, Вінницькою", - повідомили у Службі автомобільних доріг Хмельницької області.

Жителів закликають зберігати спокій і вірити лише офіційним новинам із ресурсів МОУ, ЗСУ, МНС, Офісу Президента України. 

Відео дня

Увага для тих, хто перебуває в дорозі: слід бути готовим до перевірки документів.

По можливості всіх просять залишатись вдома, тримати напоготові зібрані індивідуальні тривожні набори: документи, гроші, продукти харчування тривалого зберігання, натільна білизна, засоби гігієни, столові набори посуду, рушник, ліхтарик та запасні елементи живлення, аптечка першої допомоги, блокнот, ручка.

У Службі автодоріг додають, що наразі вся дорожня інфраструктура працює в штатному режимі, про будь які зміни обіцяють оперативно інформувати усіма доступними засобами.


 
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up