В аварії на Хмельниччині постраждала 5-річна дівчинка

В аварії на Хмельниччині постраждала 5-річна дівчинка
Фото ілюстративне
  • Дитина разом із мамою перетинала дорогу на зелений сигнал світлофора.
  • Родину збив 49-річний водій на “Volvo”.

Аварія сталася у Кам’янці-Подільському просто на пішохідному переході. 32-річна мама та її 5-річна донька перетинали дорогу на “зелене” світло. На пішоходів наїхав автомобіль “Volvo Х90”. За кермом був 49-річний житель села Шатава Дунаєвецького району. 

Внаслідок ДТП дівчинка отримала травми та була госпіталізована в нейрохірургічне відділення міської лікарні. Наразі, за даними медиків, стан дитини задовільний. Жінці надали допомогу на місці. У неї незначні забої та садна. Про це повідомили у секторі комунікації ГУНП у Хмельницькій області. 

За минулу добу в області зафіксували ще одну аварію, в якій постраждав пішохід. Сталася вона на автодорозі “Нова Ушиця - Солобківці”, поблизу села Новий Глібів. Там автомобіль “Opel Omega” скоїв наїзд на 41-річного чоловіка. Пішохід перетинав дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП, чоловік був травмований. Його госпіталізували до хірургічного відділення Новоушицької центральної районної лікарні. Його стан його здоров’я лікарі оцінюють як середньої важкості.

Відео дня

За обома фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алина Ушакова

    У многих водителей, не у всех, планку кроет конкретно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up